Fallskärms hoppning

Idag va jag med Sofie och Lovisa och kolla när dom hoppade fallskärm, riktigt imponerad av flickorna.
Dom va väldigt uppspelta efter att dom kommit ner igen, men väldigt nervösa ( tror jag ) innan dom åkte upp, men hallå vem skulle inte vara nervös över de? jag skulle nog svimma i planet haha, usch nej, skulle vilja prova på de någon gång men kanske inte än på ett tag, hehe. Lägger upp lite bilder så får ni se lite utav de jag sett idag..



Detta är innan dom hoppat, glada, spända och nervösa. hehe



Nu har dom fått på sig både dräkter  och selen...



På väg mot planet...



Deras plan som dom åkte i...



Lovisa seglar runt i de blå..



Lovisa landar..



Sofie seglar i de blå..



Sofie inför landning...



Haha bilda är överlyckliga och vill upp i luften igen. hehe



Nu ska dom iväg och få av sig overallerna...



Lite bilder på andra som hoppa...











Så de va typ de jag hade ....eller ja jag har mer men orkar inte lägga upp mer bilder. tycker de räcker med dessa..

Natti på er alla

Gårdagen.

Igår så va min sista dig på praktiken och jag har lite dåligt samvete, för jag försov mig till klovkan 09:00 och tåget gick inte förens klockan 10:00 så jag kom inte dit förens vid 11:20 - 11:30. och när jag kom så va de lunchbuffe, mums de va jätte gott faktiskt, och de va trevligt och sitta och lyssna på alla som pratade. Sen efter de så stor rengjorde jag ett djurrum och sen mata och vattna djuren.sen så va de inte så mycket mer den dagen. Lite sorligt att de va sista dagen faktiskt. Sen så kom Sofie och hämtade mig, hon tod körkort i onsdags GRATTIS GRATTIS!!!  så åkte vi till hanna och hälsade på och åt taco musm de va gott och så träffade vi hannas nya hund sixten, han va grymt sööt hehe. sen så åkte vi hem till mig och hämtade lite kläder för vi skulle till hummelgrund i öregrund, där va de kul massa roligt folk specielt en kille han va lite kul, När jag, sofie och lovisa satt ute och svalkade oss så kom de fram en kille som  prata engelska och vi mest lovisa pratade med honom, men i alla fall när vi skulle gå där ifrån så tänkte vi att vi skulle säga hejdå till våran brittiska kompis, Så vi sa bye såklart och då sa han förlåt men jag måste erkänna en sak - jag drev med er, och tänkte att jag måste säga de innan ni åker, haha fy fan va vi skratta. men jag va grymt imponerad, han va så in i norden duktig på de.shit asså, kan inte släppa de riktigt. hoppas man inte så någont pinsamt när han va i närheten..hahah

Aja nej nu ska jag titta tv  eller nåt
Byebye

Fotboll...

Sitter här nu och tittar på forbollen mellan Ryssland och Spanien, och dom har spelat i 25 minuter och de har inte hänt ett skit..Men de känns som att Ryssland kommer plocka hem detta, men man vet aldrig, och man ska ju aldrig säga aldrig.


Idag har jag varit på praktiken och de har gått bra, lite jobbigt med djuren, men sen har de vart lugnt, men i morgon blir de storstädning i 1 eller 2 rum, kommer inte riktikgt ihåg. men men de märker man i morgon.

 nu ska jag forstätta se fotboll ha de

This is..nothing or something?

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om saker och ting, känns bara så skumt, folk säger så mycket, men de händer så lite. Varför ens stå och säga en massa saker som inte stämmer? finns de någon mening med de? varför ens göra saker som man ändå inte står för? Nej de gör de inte, står man inte för de så va fan skit i att göra de då!!
Alla pratar en massa skit, visst ingen är oskyldig till de, men när de kommer till mer personliga saker så va fan håll snattran de är fan inge kul å höra, visst är de någon jag är orolig för så pratar jag med mina vänner om de, men de tycker jag fan inte är skit snack, utan de är mer att man pratar om hur man ska göra för att hjälpa den personen, eller nåt liknande.

Sen är de någon som tänker på vad som händer dagligen runt omkring oss? Är det någon som tittar omkring sig när dom går på stan eller liknande? Jag tänker ibland när jag går på stan att man ser folk som ser oroliga ut och man ser A-lagarna som sitter på bänkarna och driker och bråkar. vad har dom för liv? är de ens ett liv? Hur kul är de att vara full hela dagarna? Men är man van så är de väl antagligen ingen skillnad från oss, så är de kanske många som tänker. Men jag tycker nog att de är en väldig skillnad, de är liksom som att dom inte riktigt ser vad livet ger.

Dagens sammhälla är sjukt, de finns inge rätt och fel, många tycker ena saken är rätt andra inte och tvärtom. Jag förstår inte hur folk tänker, alla dessam samhälls problem vi har, varför är de ingen som tar tag i de? De funkar ju inte om de bara är några stycken som gör de, utan alla måste hjälpa till. Och politiken vågar men ens dra upp de? De är så mycket debatter om allt och ingenting, men egentligen de som sägs inte är något kanske skulle bli en jätte grej om några år, men ändå så tänker man att Moderaterna kanske skulle göra lite mer vettiga saker, men va fan, sitter man inte där själv så kan du bara rösta på de du tycker är vettigt.



Alla dessa ungdommar, visst jag är en ungdom själv, men jag tycker jag har lite mer vett i skallen än många.
Många tror att dom kan göra vad dom vill, och säga vad dom vill. Men va är de för stil då? skulle jag t ex gå fram till någon och bara trycka ner den med ord, klart som fan att han/hon tar åt sig, de är ingen man styr över, de bara är så, visst man kanske säger att man inte bryr sig men inerst inne så sitter de där och tär på krafterna, Varför kan man inte lägga den energin på något bättre? varför ska allt vara va coolt tyfft och en massa annat, Är så trött på ungarna som hänger på stan, ja vad kan dom va? mellan 10-15 år kanske springer runt och röker, dricker och vissa förstör även saker och ting, som t ex kastar sten på fönster, har sönder cyklar, klottrar på allt. suck. vet inte vad jag mer ska säga om de.

Juste fick höra här för någon dag sen att min lilla systers kompisar ( dom är 13-14 i den klassen ) dricker och håller på, på helgerna..Hur fan kan man inte märka de som förälder? De är ju helt oacceptabelt. skulle jag få reda på/ upptäcka att mina ungar skulle göra de i den åldern, oj inte nådigt med utskällning och straff, fy bubblan. Visst va man på fest, men de va ju inte så att man hade ölen i höger handen och cigaretten i den andra. Så får INTE samhället se ut för fan, håll reda på ungarna för deras bästa. och kan du inte hantera ungen, TA HJÄLP!! de är tillåtet. Sen finns de nog många som tror att dom kan hantara ungarna fast dom egentligen inte kan de, Säg de till dom att dom BÖR skaffa hjälp för både föräldrarnas och ungen/ungarnas skull.

Nu ska jag fortsätta titta på fotbollen men familjen, hehe
Ha de bra

Dagen...

Idag har jag varit på praktiken, och pysslat lite, jag har matat alla kaniner och vattna alla.
Sen så har jag storstädat två lager rum. tungt jobb, men de gick bra, gick och sjöng för mig själv hehe.
Hoppas inte att någon hörde bara, skulle vara lite pinsamt. men men lite kul är de väl kanske ändå, eller va vet jag.
Har inte hänt så mycket mer intressant, hehe. eller jo tandläkaren men hallå hur kul är de?

få se om jag kommer på någe mer sen.
Ha de så bra så länge

Tänker på dig hela tiden..

Vet inte varför men de va något specielt med dig, som satte sina spår.
Låter säkert hel skumt men så är de i alla fall.
Vill ha tag på dig, måste få säga en sak eller två, vet inte riktigt vad de är en man i alla fall.
Skulle vara så skönt, men vet ej hur jag så få tag på dig, de är ju inte de lättaste utan nummret,
Suck suck suck suck suck suck suck.



Och va gör jag egentligen uppe nu, ska ju fan upp tidigt i morgon, äsch va fan man lever ju bara en gång.
lite måste man ju lida med, eller vad säger ni? Llite trött på praktiken gör väl inget bara man är effektiv och gör de man ska så är de ju ingen fara. de tycker i alla fall inte jag. jag tycker jag skött mig rätt bra i alla fall, och de verkar som att stina och cissi tycker de med, de är faktiskt ganska kul att vara på Visonar, jag trodde de skulle vara mer "regler" för saker och ting, men icke, de är ganska soft faktiskt, de finns säker dom ställerna men en massa mer regler och så men jag är ganska glad att jag fick vara på Visonar.



Nej nu ska jag nog ta och pallra mig in i sängen så man får lite sömn i alla fall, låter inte de vettigt?
hehe, God Natt på er alla söta där ute

Firade midsommar med jujja..

Åkte till Joanna i torsdags, va super trött då efter en dags arbetande plus att jag inte hade sovit så mycket under natten, men de va ju självförvållat, hehe. Men i alla fall satte mig på upptåget kl 12:19 och va framme 13:30 så de tog sin lilla tid att komma till Gävle, men de gjorde inte mig så mycket för jag somnade på tåget, de va super skönt. Men sen när jag kom fram till Gävle så skulle jag gå och och köpa en biljet till Sandviken, men innan jag köpte biljeten så hade jag fått för mig att jag skulle till Storvik, stackars Joanna som fick mina medelande hela tiden, hehe men jag kom rätt till slut i alla fall, men vart va jag. Jo jag gick in och köpte biljeten och sen fick jag vänta på tåget som skulle gå 14:20 hum..visste inte vad jag skulle göra eftersom jag inte hittar i Gävle så jag gick upp på parongen som va spåt 2 södra, och satte mig på en bänk och väntade. Satt och titta på allt folk på parong 1 södra som stod och prata och gick omkring. De va ganska roande, eller jag hade i alla fall nått att göra. hehe.

Men sen träffade jag Joanna och André och resterande av familjen, Dom satt på Sibylla och åt mat, sen åkte vi till Dollarstore och kolla runt, de va ganska kul där faktiskt. hehe.

Men de jag från början skulle skriva om va ju midsommar, Midsommar börjar med att vi kliver upp och äter lite frukost, och bara strosar runt hemma, sen runt 13:00 gör vi oss i ordning innan alla kom, precis när vi va klara så hade Mårten, Lena och Casper kommit, vi käckade lite sill lunch eller jag, Joanna och André åt lax med potatis eftersom ingen av oss tycker om sill, blää. Sen så ville Casper spela PC3 och de fick han, han satt vi tvspelet hela kvällen,

Sen så kom Bettans syrra och hennes familj, och dom är trevliga så de va kul, vi börja korka upp lite flaskor, och spela lite kort och tog lite kort, de va kul. Sen så grillade vi spett och vanligt kött, de vart jätte gott. sen så kom Sam, Lenas son, han hade tre kompisar med sig, de va lite kul att dom kom, men jag tycker inte att dom va så sociala, dom hälsade inte ens på en, men men så är de väl ibland. Sen kom de ytligare två killer en snäll och en helskum kille. men men de va inte så att jag satt och tänkte på de hela kvällen, men man undrar ju lite vad de finns för folk nu förtiden.

Sen senare på kvällen gick vi net till Gästis, de va kul jag och Joanna dansade en massa och vi såg Sam och hans kompisar lite då och då hoppa omkring med, de va sjukt mycket folk där inne, litre slagsmål, men de är väl sånt man får räkna med antar jag, Först såg jag en hels mysig kille som jag flörtade med, men han verkade inte intresserad, så då sket jag i de och fortsatte dansa med Joanna. Men helt plötsligt så hade jag en kille bakom mig som dansa med mig, Han va GRYMT sööt, och vi dansade hela kvällen, men mitt upp i allt sa Joanna att hon skulle gå ut och ta lite luft, men hon kom inte tillbaka, eller de va vad jag trodde, Sen så jag jag och Patrik ut som han heter och stod där ute, sen så började vi leta efter Joanna men vi hittade henne ingenstans, helskumt. men i alla fall så gick vi hem till honom, och när vi hade vart där ett tag så gick vi tillbaka för att se om vi såg till Joanna och hans kompisar, Joanna kom gående på vägen så jag prata lite med henne, men sen bestämmde hon sig för att gå hem och jag sa lås inte dörren bara, för de va verkligen meningen att jag skulle komma hem sen, men medans vi va kvar där så gick Patrik och höll om mig hela tiden och han pussade på mig och presenterade mig för allt och alla. De va lite små kul. Men de jobbiga va att vi inte böt nummer med varandra, båda två va lite blyga av sig. Men men de löser sig nog. hehe

Nu kommer några bilder, de är ju inte allt för många för jag fottade inte så mycket den kvällen..
men men here it comes..



















De va dom bilderna jag hade.
De va en midsommar att minnas de kan jag lova, hehe
kram kram

Sitter å tänker..

Hej alla glada.
Sitter här och tänker på en kille jag träffade på midsommar afton.
vet inte varför men de kändes så otroligt bra bara, som om han vore den rätta.
men vad vet jag, suck, hatar när jag inte vet vad jag ska göra, vad finns de att göra?
jag har ju inte hans nummer eller nåt, de är ju inte så att jag bara kan åka dit och leta upp honom*
de skulle ju verka lite skumt, eller hur?

Jag kommer skriva mer snart om vad som hände på midsommar och vart jag var, och lägga upp lite bilder,
men de orkar jag inte nu, är så trött, ska hoppa isnäng,
kram på er alla

Dagen..

Idag har allt gått bara bra, hittade rymligen från igår ( de va en mus som rymde igår när vi skulle tatuera dom,)
men jag hittade den idag, och fångade den, men den bet mig,
hehe men de är ju inte hela världen de inte, Sen så har jag städat två tomma djur rum,
jag skura vägger och golv, hade värsta problemet med slangen på rena sidan,
så jag fick först hälla ut ett medel som egentligen skulle blandas automatiskt med vatten,
direkt på golvet och de gick ju bra de med.
sen så fixade jag lite med disken. sen så va de någe fel på den stora diskmaskinen IGEN,
fattar inte vad de är för fel. skumt aja, men i morgon blir de en kort dag.
ska dit 1 timme tidigare så jag kan åka iväg så fort som möjligt, så jag ska vara där vid åtta sen hoppas båda jag cissi och stina på att sluta runt 10:00 och 11:00, senast tolv har vi sagt. man vet ju liksom aldrig vad som händer,
de kanske händer värsta grejen, va de nu skulle vara, men ändå. man kan ju aldrig g¨och vara riktigt säcker på vad som ska hända under dagen.

Nej nu ska jag sova natti natt

Första dagen..

Idag va de första dagen på praktiken, de va inte så som jag hade tänkt mig.
De va bättre, jag vet inte hur jag ska förklara, men jag fick göra en massa saker,
Jag bytte på 22 kaniner och 8 mus burar, sen lärde jag mig hur man hanterar
den stora och den lilla diskmaskinen, sen fick jag tattuera 4 stycker råttor på svansen,
de va riktikt kul, Hoppas jag får göra lite mer roligare grejer i morgon...

Sen så har jag pratat med Joanna, Josephine och Sara idag.
Alltid lika kul att prata med mina små flickor..hehe

sen har jag badat och fått bort värken i fötterna, hade så in i helvete ont i dom,
för jag har sådana jävla träskor, och jag kan varken gå förmjuk eller förhårt med fötterna,
för då får jag riktigt ont, jag måste ha nått mellanting, jag kan gå i foppatofflor hela dagarna utan
att få de minsta ont.

Nej nu ska jag hitta på något annat som är roligare än den här datan, suck
varför sitter man egentligen vid datan?
De finns ju en massa andra saker som är tio gånger roligare än den här lilla makaperen..
Nej ha de så bra så skriver jag nått i morgon..

Nu börjar de...

Ja nu börjar praktiken i morgon, vill inte egentligen men måste.
Känns lite meningslöst att ha praktik nu, men Joanna sa i alla fall att dom är
trevliga där, så man får hoppas på att man passar lika bra in som hon gjorde.
Sen så sa hon att jag får en lugn snart, jag ska bara vara där under tisdag, onsdad
och halva torsdag. skönt att de är en lugn start.

Sen på torsdag eftermiddag så ska jag hem till Joanna och fira midsommar, ska
blir riktikt kul, så får vi se då hur de går med Sam och Joanna, hehe. Klart de ska gå bra.
Dom är så otroligt söta tillsammans, och de gör ju inte saken bättre att Sam är så OTROLIGT
snygg med, hehe. Nej vi får se hur de blir. men vi ska alla hålla tummarna för henne =D



vi är såå söta. hehe =D

Bilder jag nyligen fottat





















Så de va några utav dom bilder jag fottat nyligen. Är själv ganska stolt över dom.
Kommentera gärna vad ni tycker om dom.

Ses

Här kommer lite bilder..




Jag dagen efter studenten..









hehe, ja de va lite bilder på mig de...
Här kommer lite bilder på saker å ting jag fottat med min nya kamera =D







Så de va de..Orkar inte lägga ut mer bilder just nu..
Men kommentera gärna vad ni tycker om dom.

Kram kram

Jag vet jag vet...

Hej på er alla!

Jag vet att jag inte skrivit på länge men de har varit så mycket nu på sista tiden så jag har inte haft tid till att sotta vid datan, och de har faktiskt varit ganska skönt att slippa undan dumburken. Men jag ska i alla fall försöka bättre mig på att skriva här. Men de som har hänt som senaste veckorna är väl att jag pluggat som bara den för att få alla betyg som godkända och så, men en grej har jag kvar och de är forsknings djur och den praktiken har jag nu under sommaren, ska bli lite intressant och se vad de innebär faktiskt.

Sen så har vi ju haft hundensdag som de kallas och de menas med att vi djur treor på Jällaskolan anordnar en hundutställning där man kan ställa ut sin hund, och de är ingen ras grej utan du kan komma med en blandning om du vill, och va hade då hyrt in en riktig dommare så att de skulle gå till på riktigt, de kom 26 hundar lite lite om jag nu får säga de, för förra året hade de kommit 70 hundar. och de känns lite tråkigt att de inte kom så många faktiskt. men kul va de ändå, jag hade en JÄVLA massa saker att göra, de va först meningen att jag skulle stå i cafeterian och sälja eftersom jag va i fika gruppen.

Men sen hjälpte jag till på de överiga stationer med, jag satt vid dommaren under en klass, sen ringe jag runt till en massa radio stationern och tv4 uppland, men jag fick bara tag på två radio stationer och den ena va jätte trevlig ( radio uppland ) han va en positiv kille som gav en massa bra tips för tvåorna som ska anordna detta nästa år och sen så va de en tjej som kanske inte var den trevligaste, men de jag förstod på henne så hade hon händerna fulla och va själv. man kan ju förstå att man är stressad, vem skulle inta ha vart de, men jag tycker ändå att man kan vara trevlig. aja skit samma, de är gammalt nu. hehe. Aja som sagt så hände de en massa den dagen. Jag kan säga att jag hoppas de går bättre för tvåorna nästa år.

Sen så har de ju också varit en massa förberedelser inför studenten och student skivan, mamma och jag har sutit och diskuterat vad vi ska bjuda på och vilken tid dom ska komma ( asså dom som inte kan komma på utspringet ) å en massa hit och dit. De känns som att jag inte vartit hemma på två tre veckort, asså jag har ju inte vart hemma hela tiden, jag har varit mer borta en hemma som senaste veckorna, men nu blir de att vara hemma mins 1½ vecka, kom nämilgen hem från Joanna idag, va med på hennes student mottagning som hon hade nu i söndags. De va trevligt faktiskt kom en massa folk, vi va runt 30-35 personer samanlagt.

Sen senare på kvällen så satt jag Joanna Bettan ( Joannas mamma ) Magnus ( Joannas mammas kille ) och drak lite, hehe. Och vi kanske fick i oss lite väl mycket, men fan va kul vi hade. jag och Joanna kasta av oss kläderna och hoppa i deras pool som är knää djup i bara underkläder, fan va de va kallt ska jag säga er. de va ju inte så att man ville ligga i, icke sa nicke. brrrr. och sen under Måndagen så slöade vi underdagen, och åkte på Magnus dotters skolavslutning, haha, jag kan ju säga att de va lite mer fart på våran än va de va på deras. hehe.

Men de va gulligt. tänk själv när ens egna ungar slutar skolan och får sommarlov, hur underbart kommer inte de vara då?
Jag kan ärligt säga att jag längtar tills sen tiden är kommen för mig, jag har verkligen längtar efter "vuxen" livet, och nu är de här. nu är de bara ut och söka jobb, och hitta mannen i ens liv ( som inte är de enklaste ) och leva livet, FY FAN VA SLÖÖNT!!!  Nej nu måste jag fan sova annars pallar jag inte med i morgon, inte för att jag ska göra så mycker men ändå.
Lägger ut bilder i morgon.

God natt på er alla sötisar


RSS 2.0