Nu sitter man här..

Nu sitter man här dan för doppar dan och slöar framför bingolotto, efter allt pysslande hela dagen.
Idag har de vart fullt upp, vi har gjort köttbullat, skinka, brända mandlar, revbenssjpäll, och mer där till.
Vi har då också klätt granen, den är fin men lite sne hehe. man allt kan ju inte vara perfekt hehe.
vi har då städat de sista med.

Handlade dom sista julklapparna igår. eller ja inte jag eftersom jag är klar, så jag hanlade lite åt mig lite fina undekläder och ett linne allt i gult :D de som sägs är så fult, but not om me. i look good! lovar ;P hehe nej då. men träffade även Jessica och Felle igår, fella va inte med så länge på stan, men de va treligt, Jag och Jessica hade skit kul rent ut sagt. Fan hon är hur go som helt. vi ska ränna runt på stan i mellan dagarna med.

Nu ska jag hitt på något annat. 

God Jul & Gott Nytt År till er alla

massa Jul pussar och kramar

Ett tag sen..

Hej på er alla..Nu va de ett tag sen jag skrev, men har inte haft varken ork eller tid att skriva.
Men på sista tiden har de inte hänt allt för mycket, Men denna vecka så har jag legat på sjukan i från måndag till torsdag.

Men de började i söndags när jag va i stan med Felle och Sofie, då fick jag tungt att andas och små krämpor i bröste, men tänkte inte mer på de och de kom till och från hela kvällen och under natten så hög de till i ryggen. så under dagen på måndagen så ringde jag till sjukvårdsrådgivningen och dom ville att jag skulle komma in så de va bara att åka, och när jag ringde va jag hemma hos fii så vi åkte för bi hemma hos mig ich hämtade upp mamma. sen kom vi in vid 16:30

Kommer in på akuten och dom tar genast massa prover och vill att jag gör en lung röntgen för att se om jag fått proppar i lungorna, men de hade jag inte, dom kolla EKG inge fel där heller, sen vart jag inlag på en avdelning med nerulog och och något. vissa va helmysiga men många läskiga typer med. men men

Dom tog mera prover men ingen utav proverna visade något..skumt..sen så trodde min läkare att jag va djup depprimerad, men de kan jag ju då inte hålla med om, men men jag fick i alla fall prata med en psykolog och de tog ungefär tio minuter innan han sa lycka till med kursen och ha de så bra, sen gick han. Och han tyckte inte att jag va depprimerad. Aja sen nu så väntar jag på en remiss till någon muskel läkare. helt sjuk detta och nu har man fått typ små kramper lite överallt på kroppen och de kliar som f*n..men de går väl över..

Och idag kom sofie och sa hejdå..lite sorligt men de är skönt att veta att hon kommer hem igen, hon ska nämligen flytta till sälen i hela fem månader. ska jobba i någe poolhus. Kommer va lite smått jobbigt men vi klarar oss. Annars får man väl ta sitt feta arsle och besöka henne =) skulle vara lite kul att överraska henne =)

Ja nu vet jag inte vad jag ska berätta..tog som stop där..men skriver när de hänt något..

byebye

RSS 2.0