?....?

Ibland känns de som att livet bara blir jobbigare och jobbigare för varje dag som går, vet inte hur jag ska förklara, just nu sitter man i den skiten där man inte vet vad man ska ta sig till, och man tänker och tänker men man kommer inte på något bra svar på hur man ska göra saker och ting. helt sjukt jobigt. va fan. finns de något svar? kan någon ge mig ett bra svar? känns som att man vill dela på sig och göra båda delarna men de går ju inte riktikgt, suck. hatar när sånt här händer. varför varför? kan någon ge mig ett bra svar på varför saker och ting händer.

Finns nog en massa människor som sitter i samma sits som jag, och de är fan ta mig inge kul. bara jobbigt och frustrerande, man kan inte riktigt koncentrera sig ordentligt. jobbigt jobbigt.

Nej nu ska jag göra något annat byebye


...

Sitter och lyssnar på musik, medans alla andra ligger och sover, borde kanske också sova, men vem kan de? inte jag i alla fall. Sitter och lyssnar på Mcfly men Not alone, den är grymt bra tycker jag, den har verkligen fastnat, hels sjukt egentligen att man akn fastna för en låt så snabbt. ´Jag gillar musik som betyder något, musik som har en mening med texten, man kan verkligen känna igen sig i så många låter, och de är rätt skönt på sett och vis, är du ledsen så kan man sätta på en låt som har ungefär samma innehåll som anledningen till att man är ledsen, och de är alltid skönt att veta att man inte är själv att känna och tycka på olika sätt. utan att de är mer än bara jag.

Jag vet att många tror att dom är ensama om att känna på vissa sätt, och att de bara kan hända dom, jag vet själv hur de känns att tro att ingen förstår en, men de finns ju så många som känner och tycker och tänker på samma sätt som en själv. Jag har kommit fram till nu att en utav mina bästa vänner, har samma tänkar som jag, och de är skönt att vi kan prata men varadra om de är så att man behöver prata.

Jag hade en period där jag inte prata med någon om hur jag mådde eller tyckte och tänkte, jag ville inte att folk skulle må dåligt pga mina problem, men har kommit fram till att alla behöver prata med någon, eller på nått sätt få ut de som är jobbigt. Sen kom jag också på att jag tycker inte att de är jobbigt om folk pratar om sina problem med mig, jag tycker de är skönt att veta att dom kan lite på en, jag tycker de är jätte viktigt att man har någon/några man kan lita på och prata med om de skulle behövas.

Detta jag nu skrivit låter kanske lite osamman hänade men, jag skrev bara rätt ut vad jag hade på hjärtat idag, och då blir de som de blir, hehe
Hoppas ni förstår va jag menar i alla fall.

Bye J

Fick bilderna...

Fy fan, fick bilderna igår av sara, vi tog lite mupp bilder men någon gång måste
man ju bjuda på sig själv, eller vad säger ni?























Haha inte vackra men hallå, inte måste man va de hela tiden, tss
Nej nu ska jag fortsätta måla i köket..

byebye

Dagen..

Idag så har jag inte gjort allt för mycket, har träffat Tomas idag och de va la trevligt må jag säga.
vet fan inte vad jag mer ska skriva, de händer inte så mycket nu förtiden, suck
aja ha de bra

vaken..

Ligger vaken och klockan är 02:36 har pratat med Sofie en timme och hon skulle ringa upp om en stund igen.
helt sjuk vad tomt de kan bli när hon inte ligger brevid en och sover, kanske låter som att vi är värsta paret men hon bodde tup här i två veckors tid när hennes familj va på semester och vi har nog aldrig haft roligare tillsammans, vi gjorde så mycket, men ändå så lite. Fan vi åkta bil varenda dag, även om de bara va till OKQ8 så åkte vi liksom, och jag kan säga att de är fan ta mig inte långt dit men men kul va de, plus att vi brukade ta en raggarrunda och kolla om de va några roliga ute i byn, men oftast inte, men jag måste ju nästan berätta en grej, vi va ute och åkte och så fick vi syn på en kill bil som hade gasen i botten så då tänkte vi att vi skulle leka lite och gasa på rätt bra vi också, men de roliga va att när dom svängde fick dom sladd på bilen och snurra lite och åkte in med baken i en stolpe, så dom fick en fin buckla, hehe medans vi klara oss hur bra som helst såklart  hehe, Sen så stannade vi nere vid ica och kolla om killarna skulle komma tillbaka och självklart gjorde dom de, åkte sakta förbi och kolla vilka vi va, sen på gasen igen. Men dom tog de ganska lugnt i svängarna, man kan ju förstå varför. haha

Sen så va jag med vi och skulle åka cross i Tierp, och då slog lilla gumman upp hakan och hon hann endast köra tre varv och va inte den gladaste precis, men de gick över ganska snabbt, eftersom Kim ringde, hehe, men jag kan säga att de va en tyst bilresa hem, hehe. När vi kom hem hade mama förberätt tejp och tvätt för såret så de va bara att lägga upp huvuet och se glad ut, men nu är de nästan helt läkt och ser jätte fint ut, så vi är nöjda och glada =)

Hum, vad har mer hän under som senaste veckorna?..Jo jag började prata med en trevlig kille på e-kontakt, ( Ja jag gick med där, fråga inte varför, de blev bara så, hade tråkigt en dag och ville väl ha mer kontakter eller nått) men i alla fall så böt vi msn och vi har väl nu pratat på msn i två-tre veckor och har träffats två gånger, känns ganska bra må jag säga, han är en kille i min smak, plus att han är otroligt söt! Sofie har också träffat honom, och tyckte han verkade schyst så de känns bra de med. Ska dock till Tomas som han heter på onsdag, ska bli spännande och se hur han bor, hehe.
har föreställt mig värsta ungkarls lyan, haha men vad ska man göra då när man inte vet? man måste ju förvänta sig nått, eller?

Ja under morgon dagen händer de nog inte allt för mycker ska väl sitta hemme i morgon, borde städa men får se hur de blir med de, hehe, e ju dock hemma själv i morgon under eftermiddagen eftersom mamma och pappa ska till ikea och köpa en massa grejer, och angelica ska in till stan med frida, så man får väl sitta här hemma och ha så kul försig själv.

och kanske så får man jobba liet i slutet på veckan men man vet aldrig, få la se vad som händer, annars vet jag att jag ska jobba 8-9 september och de ska bli la rooligt tycker jag, sen lämgtar jag till den22 oktober då jag ska gå kursen C15, de är en sprut kurs, och sen får jag göra praktiken hos Per och Elna.

Asså  Per och Elna är min änglar må jag säga dom har verkligen ställt upp på mig, vet inte till min gud hur jag ska kunna tacka dom för de dom gjort för mig,och de dom gjort är inte lite, hum..måste tänka ut något riktigt bra asså. måste komma på nått fyfan, annara är man ju kass ju.

Nej nu bör jag sova klockan börjar rinna iväg usch...
God natt och sussa gott


Tjoba!

Hej, idag har de inte hänt förmycket, har varit inne istan med fii, skulle ha gått till ungdomsmottagningen, men jag missade den iretterande tiden pga att tanten skrev fel på lappen eller i datan, suck jag och sofie satt där i en fucking timme. fyfan va vi skratta när jag fick reda på att jag skulle dit vid två och inte tre, som jag trodde, men men aja skit samma.

Sen vill jag önska ett stort GRATTIS till Sofie!
Min älskade lilla vän blir gammal idag, haha
Usch snart får vi gå en kurs tillsammans om att
skaffa rullator, haha kan ju behövad ;P eller vad tror ni?

Love J

Tomas..

Nu har jag nog hittat en liten filur som jag kommer hålla fast vid, hehe
En hel go kille, visserligen lite tyst låten av sig, men de är inget som stör mig, för hallå
han prata ju med mig  så jag är nöjd =) hehe

Nej men han är jätte söt och go, ska åka till honom på onsdag, och ska eventuellt jobba torsdag fick jag veta idag,
men vi får väl se om de blir några ändringar.

Nej nu ska jag gå och natta får väl se om jag får med mig fii, hehe
Natt på er alla

Love you sis <3

Angelica, jag vet att de kommer ordna sig för dig. De kommer blir bra, visst kommer man vara orolig men vi håller tummarna om att de kommer bli bra, jag hoppas bara att den inte är farlig, för då vet jag inte vad jag gör, men om läkarna sägar att den inte är de, så ska vi tro på de! , men du kan inte förstå hur orolig jag va inatt när mamma ringe och sa att ni skulle till akademiska, fick verkligen ont i magen, usch nej de va ingen skön känsla att ha..men de är bra att vi nu vet vad de är för något, och de är riktigt skönt att ni fick komma hem idag.
Älskar dig gumman!!
Du är och kommer alltid va den jag håller mest kär<3 även fast du inte tror de!
Men du är den ända systern jag har och jag vill inte förlora dig på något sätt!
vill att vi ska kunna ha kul ihop, och jag lovar dig när du blir äldre så ska du med ut på äventyr.



It´s you and me sis, forever!

Igår va de jobb!

I går så jobbade jag extra hos Per och Elna, De är alltid lika kul att vakna på morgonen och veta att man ska dit, trivs så jävla bra rent ut sagt. Händer alltid så mycket som händer, fast igår va de rätt lugnt ändå, de kom in en hund, men en förendring på örat som vi opererade bort, gick fort, sen så va de om bisiktning på valp, och en massa andra roliga saker.



Sen när jag kom hem hade vi en annan färg i köket, nu va de grått i stället för någon ful tapet med massa krusiduller på, haha, Och idag har jag och mamma slipat luckor, och målat dom svarta. de kommer bli grymt snyggt, kommer lägga ut bilder på hur de ser ut när de är klart, då ska ni få se, hum...undra om jag har bilder på hur de såg ut innan?..jo hitta en men de syns inte så bra men man ser ju i alla fall färgen, blää

Kolla------>    Blää

De är ju inte direkt vackert, haha..
Nej nu ska jag fortsätta hjälpa mamma i köket, så vi får i ordning så man kan gå där inne, hehe
 
Love J

Brara för att...



Jag känner mig så OTROLIGT söt just nu haha

Bara för...



BARA FÖR ATT JAG ÄR SÅ BÄST!

Helvetet har anlänt

Vad gär man inte, hur jävla lång stubin ska man behöva ha? jag fattar inte hur jag ska kunna de personen i ögonen igen, skulle nog inte kännas helt rätt, men de är väl antagligen nåt man måsta ta tag i. Men frågan är hur man gör de? de är fan inte de enklaste, när personen ringer vill jag egentligen inte svara men gör de ändå, de känns så falskt på något sett. vet inte hur jag ska förklara, Men man känner síg så fucking otroligt liten och ynklig, varför? ja säg de..finns nog ingen bra förklaring till de. Men man måste väl bita i det sura äpplet i ett bra tag framöver antar jag.
Nej kanske ska va lite social med Sofie =)
puss å god natt

Sitter hemma!

Sitter hemma och funderar på vad jag ska göra med mitt liv, just nu känns de inte som att de är så ljust, men man hoppas väl på någon slag vändning snart, så man sipper sitta hemma med mamma hela dagarna, känns lite som att dom börjar tycka att de är jobbigt att jag är hemma, men jag vet inte, dom säger ju inte så mycket, om man säger så.

men man märker att dom vill att man ska skaffa jobb så snabbt som möjligt, men de är inte de lättaste,de är ju inte så att jag inte letar, letar jobb dagligen, men de finns inte så mycket jobb här i krokarna. suck, vill verkligen hitta ett jobb, så man kan hitta på saker om helgerna, men kompisar familjen osv.

Börjar tröttna på att sitta hemma och inte ha nått att göra, blää.

Less på de!

Känner mig så GRYMT sviken av en kompis just nu, men de känns som om att hon vill förstöra för mig pga att hon inte fick som hon ville, de är ju helt sjukn egentligen att man skulle vilja göra något sånt mot en kompis, Jag skulle aldrig vilja såra henne, nu vet jag förståss att jag gjorde henne ledsen i tisdag natt där, men hallå vad ska jag göra då? vi vet båda att de skulle hända, eller ja jag försökte ju ge vinkarna i alla fall, men vette fan om de funka eftersom hon nu vart så sur på mig, men på honom är hon tydligen inte ett dugg sur, de skulle jag då nog vara istället för att blir sur på henne, men men alla har ju olika syn på de hela, och nu säger hon att hon ska upp till honom i kväll bara för att såra mig tror jag. men jag ska inte säga säkert om jag inte vet, men de skulle såra mig till hundra procent om hon gjorde de, och jag tror inte att hon fattar att jag gillat honom! men de gör jag, han va så otroligt snäll, och tog verkligen hand om mig. Känndes skönt att ha någon som bryrde sig om bara mig, för de är inte så ofta man har de, och de behöver alla någon gång.


Som att jag skulle bli sur på sofie igår när hon träffade Meathan. men nej jag unnar henne de i stället, håller mig lite i bakgrunden, finns ju ingen anledning att försöka förstöra de bara för att..

Usch nu känner jag mig bara för att gråtta!!! vill inte må så här!!!

Nej nu ska jag duscha!

Byebye

en ny vecka..

Nu är de ju en ny vecka, hum..undra vad jag ska göra i veckan då. Jo i oförsig så ska jag till läkaren på onsdag, och kolla upp magen, hoppas de inte är något allt för allvarligt, skulle vara lite jobbigt. men men sen så ska jag ju till sara idag, och umgås lite, bodde ju praktiskt taget där förra veckan, men de va roligt, vi hittade på en massa saker, vi va ute på stan och shopa också va vi vid Ikea, vi hittade en massa saker..Nej nu tror jag att jag ska gå och packa, så jag kommer iväg i tod, så de inte blir all försent. men hat bra de ska jag..
BYEBYE

veckan!

I veckan så har jag bott hos Sara, vi träffa killlar i onsdags de va riktigt kul, som så tog vi de lugnt under tisdagen, och sen på onsdagen så gick vi till People, och där dansada jag med ett gäng afrikaner, skit kul va de, hehe, sen så träffade Sara Hardi, så dom vet vi ju alla vad dom gjorde, hehe. Plus att jag tappade min telefon på krogen, jag Paska och Osas letade efter min telefon i 2 timmar, men men vi hittade den inte och jag bad typ alla jag kända att ringa, men ingen svar, men sen ringde jag från hemligt nummer från saras telefon, och då va den en tjej på people som svarade, och de va på fredagen, så jag gick dit på kvällen till people kasino, hon va trevlig, plus att de satt en massa söta killar där inne när jag och sara klampade in. Sen så på kvällen kom Hardi och hans kusin, och jag höll på att bli galen på den där jävla kusinen, suck suck, men i alla fall kusinen och jag gick till O'coner, för att sara och hardi skulle få vara lite själva, men de va kul, han bjöd mig på en massa drick, och jag som redan va redigt rund under fötterna. Sen så drog han hem och jag hitta mig en snubbe.

Skriver mer senare, ska iväg nu...Ha de så bra

RSS 2.0