Hos Jocke och Jossan

Igår ( Fredag ) åkte jag och felle till jossan och jocke, vi vart bjudna på mat. De blev trerätters middag,
Och jocke va den som höll till i köket och fixa och dona.

De va riktigt gott, och jäkligt trevligt, bara vi fyra. De va super, detta ska vi göra om =)

Nu är det bara jag felle och jocke, för jossan skulle till karlstad med familjen och kolla på hocky eller va det va.

Och nu tittar jag och jocke på snow dog på 4:an. och felle spelar GTA.

Sen ska vi gå till pizzerian och äta, dock ingen pizza för mig, jag ska äta en mummmmmsig sallad =)

Sen så får vi se vad som händer till kvällen.

Byebye

Tråk..

Nu är jag hemma!

Dagen började med jobb 06:30 och då startade jag robotarna och disk maskinerna, Sen så va de frukost och vi satt och små pratade lite, sen va de back to work. sen va det halv tio fikat. sen slutade jag halv elva så de va skönt, då drog jag mig ner på stan och gick till apoteket för att köpa host tabletter, och dom va fan inte billiga. Dom kostade 122 kronor helt sjukt. tur att jag hade några kronor på kortet innan mamma satte över pengar annars hade de inte gått, hehe.

Sen så gick jag till resturan hållplatsen där Felle jobbar, och de va lite kul att se han springa runt i arbetskläderna och i hårnätet. Sen så fick jag en gratis kopp kaffe, gotti gott gott! hehe =)

Sen så gick jag och träffa Sara medans Felle gjorde det sista på jobbet. Jag och sara gick och åt sushi. De va mumma de =).

Sen så va Sara tvungen att gå till jobbet och börja sitt andra pass för dagen, och då knatade jag hem till Felle och han kom nästan hem samtidigt som jag. Sen gick vi upp och byte blad på han innebandy klubba. De gick ganska så fort, sen så lyssna vi på någon udda musik som Felle satte på, hehe inte riktigt min stil haha.

Sen så vart de lite tv tittande också, titta på made eller vad de nu hette och då va det en kille som ville rappa, och han fick en "tränare", men i alla fall de slutade med att han klarade det. Så de va ju tur för honom att han inte gjorde bort sig då menade jag. Hehe!

Sen så skulle Felle i väg och träna vid halv åtta, men kom fram till att han ville springa lite på bandet innan boxningen så han gick typ 18:40 och boxningen började inte förens klockan 20:00 och slutade inte förens klockan 21:30. Och runt 20:00 så bestämmde jag mig för att åka hem i stället för att sitta och dega i hans lägenhet och dega totaly lonely, Visst hade han bara tränat boxningen så hade jag nog stannat, men palla sitte själv från 18:40 till 22:10 typ. Nej inte riktigt, så då gick jag.

Samåkte med Sara hem på tåget, hon skulle till Henrik.

Och nu är jag ÄNTLIGEN hemma. skönt har varit en lång dag.

Ska nog lägga mig i sängen och slå på en film.

Natti!

Första dan..

Idag va de första gången på nya avdelningen, de va väl sådär.
Stod och titta på kurt och Inga, de är två robotar som sköter diskningen.
Men man fick i alla fall rulla fram palleterna till bandet. Haha.

Nej men ärligt talat så fattar jag inte varför jag har fått byta avdelning, de jag hörde
va att de va så mycket att göra så att dom inte hinner. men fan dom sitter ju och fikar halva
dagarna. första fika är tydligen på morgonen vid halv sju sju någon gång, sen är det ett fika pass t
till vid halv tio, sen är de lunch vid halv tolc, och idag så satt vi ända fram till ett, de är liskom
en och en halv timme.

Sen så tycker jag faktiskt inte att de verkar vara så jäkla mycket att göra eftersom de finns så mycket tid
till att sitta still!
Men man får väl se om de kommer upp fler saker att göra, annars kommer jag fan be om att få gå tillbaka
till rudbeck.

Aja nu ska jag göra nått annat.

Fan kommer ju ändå inte på något annat skriva om. Finns mycket i huvudet men inget vill komma ut i text liksom. Haha!

Have i nice night!

Bye

Life

Varför ska allt vara så komplicerat för? Varför kan inte allt bara flyta på som en ström i en bäck?
Känns som att de mesta man gör bara skiter sig, och jag orkar inte vara den som alltid gör fel, säger fel saker.
Känna mig värdelös, jag är så trött på att bara vara en i mängden, vill komma ut så folk får se vem jag egentligen är, men just nu känns de inte som att de finns någon tid eller något rum för det. De kanske kommer en vacker dag, och jag verkligen längtar så folk inser att man kanske inte är så dum som man verkar. Vill kunna prata med ..... om saker och ting, men de verkar inte som att det är möjligt eftersom de bara blir fel det man säger, och låter man på ett speciellt sätt så är man tydligen arg grinig eller så får man tydligen allt att låta som om de vore den fel. Jag ber om ursäkt. Men bara för att jag låter på ett speciellt sätt när jag pratar betyder inte de att jag lägger skulden på dig eller försöker få dig att bli ledsen arg upprörd. Utan jag bara är mig själv så mycket som jag kan vara i detta läge. Jag ver ärligt talat inte vad jag ska göra för att få dig/er att fatta att de är inte er jag är arg/arga på, utan de är saker som inte går att förklara, eller jo de skulle de nog visst göra bara DU lyssnade, men de verkar ju inte funka de heller eftersom de alltid blir en stor diskution eller bråk om de. Så jag har helt enkelt gett upp!!

Nästa gång är det du som får komma till mig!



Nu till något helt annat!

I fredags ringde en utav mina chefer och sa att jag hade blivit förflyttad till en annan avdelning, och de kom som en slag i magen, Fan kunde dom inte ens ha förvarnat mig om något sådant? Tycker bara att de är väldigt dålig stil att helt plötsligt ringa och säga att på tidsdag börjar du arbete på robot i stället. Jag vart i alla fall upprörd, men man får väl hoppas att de är ett bra ställe, för jag kommer sakna tjejerna. Va alltid lika kul att sitta vid frukost bordet och vid lunchen att prata, ( dock inte när ni vet vem är där!! ) Men jag hoppas att de blir fler gånger vi går ut och käkar så vi kan snacka om allt som händer.

Så idag måndag sitter man och förbereder sig på att lära känna nya människor, komma in i nya rutiner, andra arbetstidet, mm. Shit mycket att lägga på minnet, och sen kan de ju bara bra om man hittar till avdelningen med, Haha!
Men det ska nog lösa sig hoppas jag. Sen så ber jag alla hålla tummarna om att de är bättre här, och att man kanske får jobba lite mer så man får in lite mer pengar i månaden. Men man får se hur de blir. Mitt kontrakt går ju iof ut om 41 arbetsdagar, då jag nu arbeter tre dagar i veckan ( i hopp om att de blir mer ). men men man får se hur de blir. Nu ska jag roa mig med något annat.

Få se om man kommer på något mer att skirva om sen...





Juste!!

Joanna kom till mig i fredags och vi träffades i uppsala och hitta på massa kul. Vi va på stan från kvart i två till tjugo över åtta, men då väntade vi också in mamma på stationen. Sen när vi kom hem så åt vi massa godis och tittade på Let´s dance. Sen slog vi på en film i rummet, och vi tittade på Brown Suger, den är lite mysig tycker jag.

Sen på lördagen åkte vi in till stan för att möta upp Jocke med flera, eftersom dom skulle ha sin första träning, och jag skulle fotta lite så dom kan lägga ut bilder på sin hemsida, de vart runt 280 bilder på bara två timmar, Men jag och Joanna fick en liten överraskning när vi kom till stationen och såg att Jossan va med, de trodde vi inte efter omständigheterna. men men de va skit kul att hon va där i alla fall, och då fick vi veta att lilla Jossan hade tappat telefonen i toaletten, och de va därför vi inte kunde få tag på henne. men men

Sen efter träningen åkte jag och Joanna hem till mig, och tittade på yttligare en film, Stupid man heter den, den är också lite smått bra. De tycker i alla fall jag, sen vet jag inte vad Joanna tycker men hehe =)

Nej nu ska jag göra något annat än å bara sitta här och skriva!

Bye!

Yesterday!

Igår så jobbade jag, och de flöt faktiskt på bättre än väntat. Så de va riktigt riktigt skönt.
Och sen efter jobbet så träffade jag sara och hon bjöd mig på kina. mums buffe mummmma =)

Sen gick vi hem till sara och hämta lite saker som hon skulle ha med sig till Henrik. Sen så gick vi till stationen och där va det hur mycker folk som helst, plus poliser. Och så va det ett tåg som stog still mellan bommarna, helt skumt, men till slut så åkte den tillbaka och ställde sig vid parongen igen så att man kunde ta sig från spår två till stationshuset.

Och de tåget som stod där när vi kom va 1 ½ timme försenat, och innan de kom i väg hade de gått 2 timmar. Helt sjukt, men saras tåg va bara en ½ timme sent.

Sen när jag fått på henne på tåget gick jag och träffa Tomas, Jocke och Felle. Mötte upp dom utanför friskis och svettis. Sen gick vi hem till Felle och jag skulle vaxa hans rygg. Och de va kul, och han tyckte ju inte att de gjorde specielt ont, de va ju mindre kul ;P hehe, Nej då.

Senare på kvällen så kom Tomas fram till att han ville få sin mage vaxad så självklart ställer man upp =). Men han fick typ panik när jag hade satt på stripen och skulle rycka så de va bara att köra ner knäna i ljumskarna och rycka. haha de va kul.

Sen så hände de väl egentligen inte så mycket mer igår.


Nu ska vi se...Vad har hänt idag då? hum. Jo jag gick upp 05:30 klädde på mig och borstade tänderna och knallade iväg till jobbet. skönt att få sova en timme extra. Eftersom jag sov hos felle.

Sen så har jag jobbat från 06:30 till 14:00, sen träffade jag återigen pojkarna men Jocke va inte med idag. Och vi gick till stadium och köpte en innybandy klubba till Felle.

Sen så gick vi till stationen och väntade på att mitt tåg skulle gå.

sen när vi stod där så kom malin och då gick killarna hem, för de va ju inte direkt varmt att stå ute i 45 minuter haha, och sen i dörren in på tåget så ser jag Jennie. så vi satt och pratade hela vägen hem, de va skönt med sällskap, plus att de va så länge sen man träffade dom. så de va trevligt.

Sen nu är jag hemma och gör inte ett piss, Orkar fan inte är så trött i kroppen.

Ska väl snart börja dra mig till sängen...


Juste på FREDAG kommer min älskade JOANNA =D ska bli kul att få leka lite med henne innan hon drar till ett varmare land. Sen så ska vi åka och titta på när pojkarna tränar innebandy på lördag =) ska bli roligt att göra lite annat än att bara sitta hemma hela helgen liksom.

Nej nu ska jag göra nåt annat BYE

Snart 22:00

Nu är klockan snart 22:00 och då är det dags att börja söka sig till sängen. Ja i alla fall om man ska upp runt 04:30-04:45 i morgon bitti. Usch hatar att stiga upp tidigt. Fast dagen blir ju mycket längre, Men tråk att vara instäng på jobbet hela dagarna.

Men de är väl inte så mycket man kan göra åt de, de är bara att kliva upp och se glad ut när man kommer fram och försöka ta dagen som den kommer!

Jag har i alla fall börjat försöka vara lite med positiv på jobbet, men jag vette sjutton om de fungerar. Men man får i alla fall försöka tills man hittar något nytt att jobba med.

Men nu kan jag stolt säga att jag har klarat C15 kursen, Nu har jag de svart på vitt här hemma! Känns så otroligt skönt att veta att nu kan man börja ringa till olika djurkliniker och fråga om de finns några lediga tjänster.

Men jag vill också starta mitt eget som jag kanske har skrivit om förut, ska försöka komma i gång med de innan sommaren, i alla fall få de som ett vilande företag.

Nej nu ska jag börja göra mig ordning!

Natti natt

Va hos..

I går kväll (Lördags kväll) åkte jag hem till Felle, Har inte varit där på kanske 3-4 veckor.
Så de va lite trevligt att hälsa på igen. Inte för att vi gjorde så mycket, men vi umgicks.

Och sen idag städade vi hela hans lägenhet, och de vart fint, jag putsade till och med fönstrerna dock bara två, sen palla jag inte med dom andra två men dom va ändå inte liks skitiga så de va ju tur de i alla fall.

Sen så kom Martin över och skulle hämta sina saker, va de som jag förstod de i alla fall, men han blev kvar och de gjorde mig inget, Sen fick jag med mig pojkarna till stan och vi köpte lite vax. Och så ringde jag jessika och kolla om hon ville komma ner på stan, men hon skulle hjälpa sin syster att städa i lokalen efter festen som va där igår.

Sen så skulle jag äta en French hotdog, men killarna ville först äta på Donken, så då tog jag mig en kaffe och en kanelbulle, och satt och titta på en liten söt tjej som va där med sina föräldrar.

Sen så gick vi i alla fall till stationen där jag köpte min korv..gotti gott gott. hehe Och sen gick vi in på stationen och pojkarna såg lite besvärade ut så jag sa att dom kunde gå, eftersom de bara va 40 minuter kvar tills mitt tåg gick.

Så då knattade dom i alla fall i väg och jag satte mig på en bänk utanför och åt upp korven. Och där breved så satt en aliks och gav alla söta flickor fina komplimanger, hehe. sen satte han sig närmare och började prata med mig av någon konstig anledning, men men han va trevlig i alla fall.

Sen gick jag in på pressbyrån och kolla om man kunde köpa ungdoms kort där sånna där 20 resors, men de kunde man inte så då va det bara att sätta sig på tåget och åka hem till fattidomen, hehe nej men ska köpa kort på tisdag i stället, men efter de kommer man i alla fall garanterat vara pank.

Sen kom jag hem och pappa och Angelica va på bra humör, dom hade stått och bakat hela dagen så de doftade nybakat när jag klev in, sen satta jag på kaffe och vi tog en fika. mums. dom hade i alla fall lyckats med sina bakverk hehe.

Sen så har de faktist inte hänt så mycket mer idag.

Och snart tror jag att de blir sängen är trött av någon konstig anledning!

Höres


//J


RSS 2.0