Gårdagen!

Igår så va jag och år på kina med kollegorna, de va jätte trevligt och gott hehe =)
Vi satt säkert där i tre timmar och åt och prata, de va riktigt kul.

Sen så gick vi vidare och hämtade ut pengar, och sen till Etagé!

När vi skulle in så stod jag inte först och inte sist, eftersom de va 20 års gräns.
Och vaktan fråga om mitt lägg och sen sa han, är du med dom här och pekade på Jenny, Lotta, Linda och Johanna.
Ja sa ja de är jag och alla andra med. Då sa han ganska tydligt att de va 20 och inte 19. Och då tänkte jag jaha då va det kört då. Men så sa han, du får komma in bara för att jag är snäll och på bra humör ikväll. Jag tackade och betalade glatt inträdet. Sen sa han att han skulle ha koll på mig under kvällen. Ja nickade och log, och gick vidare och hängde in kläderna.

Sen gick vi vidare till övervåningen. där vi gick till baren direkt. så klart hehe. Sen tog vi bord, och satt och prata, och hade de jätte trevligt..sen efter ett bra tag så gick vi till nedre våningen och kolla på folk som sjöng, hehe de va kul!

Sen va de bara att åka men med 02:20 tåget..

Sen Sova

//J


Alltid nåt

I morse vaknade jag av att telefonen ringde (klockan 11:00), Och de va en Urban i andra änden, nyvaken och virrig så förstod jag inte vad som hände så jag va tvungen att avbryta honom mitt i em mening och fråga vart han ringde ifrån.
Men sen las pusselbitarna på plats. Kom på att för några veckor sen så gjorde jag en intressa anmälan på ett företag för att jobba extra hem ifrån. Och han va jätte trevlig och förklarade allt på ett bra sätt, Vi bestämmde ett telefon möte idag klockan 15:00 så jag skulle hinna titta på presentationen han hade skickat till mig.

Och jag vart  väldigt intresserad av att börja dirkert, men kom snart fram till att jag vill ha svar på en massa frågor innan, och sen att de kostade 1300:- kronor att vara med och sen en viss liten summa i månaden, Men de är inget som säger att jag inte kommer börja.

De verkar så skönt att kunna vara sin egen chef och sen bestämma när, var och hur man vill jobba om dagarna. De är verkligen något för mig. Sen så är de ju som ett telefonist jobb men bara att man sitter hemma och ringer alla samtalen plus att man är aktuell i 60 länder och massa massa mer. Jag är ju faktiskt en telefon människa, älskar att sitta och fördriva tiden med en telefon i handen.

Hoppas verkligen att jag kan prata med honom att kanske gå med om en månad eller två så man kan lägga undan pengar till att gå med. Men jag tror inte att de kommer vara ett så stort problem faktiskt, annars får man ju lösa det på ett annat sätt!

Sen en till bra sak med detta är att Urban kommer vara min handledare eller hur man ska säga, han kommer hjälpa mig att komma igång och med massa andra saker och de känns skönt att han var så trevlig att ha och göra med. Annars hade jag nog ställt in telefon mötet. Hehe.

Så hoppas allt kommer gå bra nu! Då lär allt lösa sig!




Kvällen

I kväll blir det att gå ut och äte med mina kolegor, De ska blir riktigt trevligt, plus att Linda ska med.
Linda jobbade på rudbeck när jag började där och jag han jobba med henne i 3 eller 4 veckor, så de ska bli kul att träffa henne igen och se hur det går för henne på det nya jobbet!

Sen blir det att vi går ut, men vet inte riktigt vart än, men de blir nog säkert jätte bra.

Tycker de ska blir riktigt kul att umgås med dom på fritiden och se hur dom är utanför jobbets väggar hehe.

Nej nu ska jag kolla om jag hittar något att ha på mig till kvällen.

J

Lång väntan!

Engentligen är livet bara en lång väntan!

När man är liten är de enkelt och man leker bort dagarna, sen börjar skolan och man måste helt plöstligt börja göra läxor. Sen blir de bara med och mer läxor när man blir älder och kommer upp i högre nivå.

Sen kommer de efter "längtade"  gymmnasiet, och de är då man börjar inse att man snart är ute i vuxen livet.

Men man vill egentilgen bara vara kvar i "barn" statiet, man vill bli vuxen men man vågar inte. De är lite läskligt att komma ut och gå på arbets intejuver, och sen slutligen börja arbeta!

Jag trodde de skulle vara en lättnad att börja jobba, eftersom jag skulle tjäna mina egna pengar, visst de är skönt att jag har mina egna och slipper låna hela tiden, men jag trivs verkligen inte på mitt jobb, och de är inte för att de är massa tunga lyft, utan det sitter psykisk.

Och de tär på en mer än vad man kan tro från början. Och när man inte mår bra och pratar med folk, och man bara får höra att man ska vara kvar tills man hittar något nytt, då tappar man lite av hoppet. Eftersom man ville ha mer stöd än vad man fick!

Jag vet inte hur jag ska förklara, men när jag bara med en som står mig när och jag får höra att de är ingen idé att du säger upp dig nu vänta tills du hittat något annat, för du behöver pengarna. Och sen att de är bara att bita ihop, och att de kommer bli bättre.

Men det blir inte bättre för alla, jag kan säga att för mig är de riktigt kämpigt just nu, för man måste ta sig upp 04:45 för att man ska hinna göra sig i ordning innan man ska åka iväg på jobbet, och de är inge kul att tvinga sig upp eller ha någon som står och tjatar om att man ska upp NU om man ska hinna. Specielt inte när man inte känner att man har något att komma till.

Sen får jag nästan vaje morgon panik ångest och jag vet itne vart jag ska ta vägen, och eftersom jag sitter i bilen med pappa, så blir de jätte jobbigt att andas och jag får kramper i kroppen, Nästan varje morgon!

Vet inte vad jag ska göra!

Jag vill ju inte vara kvar heller eftersom jag mår så pass dåligt!

Men de känns inte som att mina närståeende förstår mig när jag pratar med dom!

Fan känns som att jag håller på att gå sönder!!

Fruktar inför

Nu sitter man här en måndags kväll och fruktar inför jobbet i morgon.
Hoppas de går bättre än de brukar göra.

Vill inte gå i morgon men är tvungen, känns som att alla bara pressar en
att gå bara för att, jag vill säga upp mig, men de känns inte som om att de är någon
som stödjer mig i mitt val.

Och vill inte stå ensam vid vägkanten. De skulle kännas jobbigt, men jag tror fan inte att de skulle
vara jobbigare än vad det är nu.

Men man vet aldrig vad som händer, en dag smäller det, och då skiter jag i vilket!

Kommer inte lägga ner mer energi på att få andra att må bra. Jag orkar knappt försöka få
mig själv att må bra, och de är de väl ingen större idé att försöka få någon annan att må bra.

Måste göra något med mitt liv snart. Men tycker inte att jag gör annat än att sitta och söka nya jobb.

Men de finns inte så mycket jobb, som man kan få, annars finns de massa jobb. Som tex, På ett taxibolag, där man ska köra. Och då krävs B-Kort och de har man inte.

Fan!

Är de någon som har något förslag på vad man kan göra? Om de finns, skriv gärna till mig!

J

Tänker..

Nu sitter man här och tänker på vart livet ska ta vägen.
Känns ibland lite som att livsglädjen har försvunnit, vet inte vad jag ska göra med livet.

Allt känns bara krongligt just nu, och jag vill bara försvinna ett tag, skulle vara hur skönt som helst att
bara åka iväg och ta hand om sig själv! De skulle jag verkligen behöva.

Få tänkaoch fokusera på något annat än bara jobbet. För jag trivs verkligen inte på jobbet, vill bara där ifrån hela tiden.
It sucks big time!

Trivs verkligen inte, får ångest attacker på morgonen..mår piss på kvällarna. helt sjukt att man kan må så för ett jobb..

vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv, sitter och kollar jobb dagligen men de är fan bara krav på B-kort hela tiden, och de är ju inte jag, och kan inte ta de förens jag får ihop pengar till det heller. lite jobbigt




Fan varför ska de alltid bli tjafs för? Jag förstår inte vad jag gör för fel, jag gör verkligen inte de. Kanske inte ens jag som gör det, men det hamnar alltid på mig i slut ändan och jag vet inte varför.

Suck vill inte ha massa tjafs och bråk hela tiden, vill vara mitt gammla jag.
Vill vara den glada öppna prata glada tjejen igen. men icke, sitter heller för mig själv och tänker..

visst är man bra på att lägga på ett smile när man träffar några kompisar eller så, men innerst inne så mår jag skit,

allt som händer på fritiden och allt som händer på jobbet, tar musten ur mig, jag har inte samma glöd kvar i kroppen.

Vad fan ska jag göra? finns de något man kan göra?

Jobb i morgon

Usch nu sitter man här och bara väntar in i de sista för att gå och lägga sig, Har verkligen ingen lust med de.
Allt tjafs på jobbet tär så in i helvete mycket på en. Men man får väl bita i det sura äpplet och se glad ut ändå..eller vad säger ni?

Men usch suck suck suck, fan allt skit på jobbet, de går fan inte att sluta tänka på. Fattar inte att mina kolegor som jobbat där längre än jag orkar med detta trams varje dag i 3 års tid som de verkar ha hållit på. Aja jag hoppas i alla fall på att hitta ett nytt jobb så snart som möjligt så man kommer bort från den här skiten!





Hoppas i alla fall på att jag ska få svaret på C15 provet, så jag kan börja söka jobb inom djur kliniker, skulle vara skit kul att jobba inom de på hel tid. Jobbar ju nu extra ibland men de är inte så ofta. Men vi får se hur lång tid de ska ta att få svar, jag hoppas att det kommer i veckan. Man får helt enklet hålla tummarna för de!



Vad finns de mer att berätta? hum, jo juste ska på 20 års fest nästa helg Joanna har blivit en stor flicka nu, hehe..Usch man börjar bli gammal, läskigt värre. haha

Nej nu ska jag hoppa i säng så man orkar upp halv fem i morgon.

Suck

Natti natt

Suck..

Suck nu sitter man här och kollar massa jobb, men de finns fan inga. blir så less, vill verkligen ha nutt jobb.
Kommer fan inte klara att vara kvar på mitt nuvarande.Vore det inte för mina arbets kamrater så hade jag nog dragit för länge sen. Känns liksom som att jag lika gärna skulle kunna sitta hemma och ruttna och va tvungen att sluta röka bara för att slippa denna ångest om att jobba. Får ångest varje kväll och på morgonen på väg till jobbet. får liksom jobbigt att andas bara för min jävla fitt chef, hon som förstört allt, och sen är det ju inte det lättaste jobbet heller, utan nästan bara tunga lyft och skit. Men asså det är sånt jag klarar men inte med dom omständigheterna som finns på avdelningen. hel fucking sjuk..Blir galen snart..Någon som kan erbjuda ett jobb?! Hehe nej men ärligt, jag kan typ tänka min vad som helst bara jag får komma därifrån.

Fuck this work!

Inte en sådan givande dag...

Idag har det inte vart en sådan givande dag måste jag säga, gick upp halv elva med hopp att de skulle finnas något jobb kvar på ikea men icka sa nicke de gjorde det inte.
Sen så gick jag inte på arbetsförmedlingen och kolla och hitta ett servitris jobb på China Garden i Uppsala, och så stod det att man skulle kontakta dom via telefon eller komma in på resturangen, men dock efter 15:00 och så efter 15:00 skulle jag gå in igen och ta fram nummeret för att ringa, då har man liksom förberätt sig på att ringa och så kommer man in på arbetsförmedlingen och tittar, då har dom tagit bort den annonsen och lagt ut en nu om asiatisk kock, MEN BRA. snacka om att man va lite irreterad vid de laget att de inte fanns kvar, suck suck.

Jag har i alla fall mailat ett hunddagis och kollat om hon har några lediga tjänster. Plus att jag mailat till ett företag som jag inte kommer ihåg vad det heter, där man kan tjäna extra pengar hemmifrån. där man fick fylla i hur mycket extra man ville tjäna i månaden, och sen varför man ville göra det, och då fanns det massor av allternativ.

Sen har jag bara degat och lagt in bilder på bilddagboken och på facebook, bilder från nyår.

Vad har jag mer gjort idag?..Jo jag har tagit fram en massa informattion om kostnader och sånt för att starta egetföretag, de va intressant. Ska gå in på hemmet.se senare och kolla om de finns  några mindre gårdar till salu.

Man måste ju få titta runt lite hehe =)


Nej nu ska jag laga något att äta är hungrig har inte ätit på hela dagen, jag vet fyy på mig, men har inte blivit av bara.


Kram

Fuck everything..

Vet inte vad jag ska göra med mitt liv, allt känns bara piss just nu. Kopen vill inte bli bättre och får massa utslag överallt, sunt ögon armar och skit as jobbigt. Koppen vill inget alls nu efter jobbet, helt sjuk. fattar inte vad de är för fel och man sitter fortfarande och väntar på en jävla remiss som man aldrig får. bli fan knäckt snart,

känns som att man bara vill somna in ibland och aldrig mera vakna..

Hate mu life right now!

RSS 2.0