Hej!

Hej Jag vet att de va ett tag sen, men de har varit så mycket nu ett tag.
Syster har åkt in och ut på sjukan, men är nu hemma och är nu opererad, opererade bort sin cysta i onsdag.
väldigt skönt att den nu är borta så man kan fokusera på annat, och att hon snart blir helt återställd.
Sen får vi se hur de går med mamma och pappa, båda ska till läkare. De är väl bara jag som inte åker in och tar en massa prover, mycket skit just nu. fattar inte hur allt kan komma på en och samma gång. Blir liksom för mycket, man vet inte hur man ska hantera de. Massa olika känslor på en och samma gång. Usch, de är jobbigt med för mycket tankar.
De går inte att tänka riktigt klart. suck, vill bara att allt ska vara över, och att alla ska må bra och kunna återgå till sitt vanliga liv igen. Men man vet inte när de blir så. För mamma lär de ju ta ett bra tag innan hon ens får arbetspröva. eftersom hon kanske måste göra en till ryggoperation, men vi får väl se hur de blir med de. Man ska ju inte hoppas för mycket, eller vad säger ni?

Med mig är de ganska bra, har precis haft halsfluss, och förkylning och hela köret, men nu är det toppen med mig, så de blir till att jobba nästa vecka, ska bli skönt att komma igång med rutinerna igen, det blir ju helt omvänt när man är sjuk, då sover man bort dagarna för att bli av med feber osv, hehe. Sen nästa helg så blir de att ta tåget till joanna i Gävle eller rättare sagt utanför, men ändå liksom, :P Ska bli riktigt kul att träffa tjejerna, de är ju nämligen en tjej helg, men hoppas bara att Jossan också kan komma, änså länge är de ju bara jag och katrin som ska åka dir, fii kan ju inte eftersom hon ska utomlands med sin pappa i två veckor. men men de kommer nog bli toppen ändå. jag håller på de i alla fall, hehe =)

Ja som den sista November så flyttar Sofie och Lovisa till Sälen i 5 månader, helt sjukt länge, fattar inte hur jag ska klara mig utan sofie, hon är ju som min lilla drog. kommer bli hur tomt som helst.=( och helt sjuk att hon/dom inte ens kan åka hem till jul och nyår. så de får dom fira men sina kolegor i sälen, kan ju va kul de med, men de är ju liksom lite en familje grej att fira jul ihop i alla fall. nyår är ju lite annat då är man ju mer med vänner och så men ändå liksom. Jag skulle inte vilja fira jul men mina arbetskompisar utan jag vill vara med familjen på julen. Tycker de är lite dåligt att dom inte ens får en vecka hemma med sina familjer.

Ja och idag så vet jag inte vad jag ska göra, sitter nu och väntar på att Felle och Angelica ska vakna för jag har ganska så tråkigt, här upp ensam. Funderar på om jag snart ska gå in och hoppa lite på Felle och va lite snällare mot angelica pga operationen, så jag får upp dom i alla fall. hehe, eller jag vet inte, dom kan väl kanske få sova ett tag till, ganska skönt att sova ut med, men jag har varit vaken sen 08:20 i morse, de va Felle med, men han somnade om till filmen, hehe. I'm strong ;P hehe nejdå, men jag är inte den som bara kan lägga mig ner och somna om, vet inte varför men sån är inte jag, aja, jag får ju en lång dag hehe..

Nej nu ska jag nog fixa något att äta, börjar bli lite smått hungtig, men de är ju time för lunch ju =) hehe
Men ha de så bra kram på er alla som läser min blogg. ( dock inte för att de är så mycket komentatrer ;P hehe )

Jag är ingen jävla maskin!

Jag är ingen jävla makin som man kan behandla hur som helst.
Har känslor jag med, trött på att göra som alla andra tycker och tänker. Varför lyssnar jag ens?
Varför gör jag så mot mig själv? vet inte vad jag ska göra för att få folk att förstå att man inte kan göra
hur som helt, I vissa lägen kan man inte bara tänka på sig själv! Man måste kolla runt om kring,se hur folk mår.
Man kan inte bara komma och gå som man vill, de funkar inte, inte för mig i alla fall. Jag kommer nog sätta stopp för de här nu, för jag känner att jag kommer inte orka med de! Vissa kanske inte tycker de verkar så farligt, men jag kommer inte orka, de kommer i så fall sluta med att vi aldrig kommer prata med varandra igen, och de vill jag inte. men så som du håller på så kommer de inte hända något mer på den fronten. Vill inte bli besviken igen! Inte av dig, trodde på dig från början men nu när jag upptäckt vissa saker så kommer de bli ändring!



Behöver komma på bättre tankar! någon som har några bra förslag?

Massa skit!

Tänker man bara på sig själv i vissa lägen så förlorar man folket runt om kring sig.
Man måste tydligen lära sig när man kan säga ditten och datten, blir de fel kan vänskapen fort ta slut.
Ställ en fråga vid fel tid punkt och du kommer mista en vän, de va de jag gjorde. Förstår inte riktigt hur man
kan bli illa berörd av en fråga. Kan man inte bara säga som de är och sen prata ut om de? varför ska de nästan alltid sluta illa? Man vill inte mista sina vänner för att man ställer en fråga som egentligen fort går att lösa genom att prata om det. Men om den andra inte vill, så är han/hon nog inte ens riktiga vän, och de är synd när man har litat på personen.
Synd att mista någon man bryr sig om, som man ställt upp för! Jag kommer sakna denna person massor!
De är en sak som är säkert!!




Du kommer alltid finnas i mina tankar hur långt borta du än är! Vill att du ska må bra och jag vet att du kommer må bättre en dag, kanske är jobbigt just nu, men de löser sig! Lita på mig! Och du vet att jag finns här om du vill prata om de!
Om du gör dig själv illa vet jag inte vad jag kommer göra!! Så snälla låt bli!




I know what is like to be whit someone that just wont you for one thing. And i don't like it.
I whant to be treat lika a girl. I have feelings that you don't know, you need to look inside of me,
and tell me what you see. I need you to se how i feel!



Jag vill att du ska veta vem jag egentligen är, men jag får aldrig chansen att visa mitt riktiga jag.
Jag vill att du ska se mig för den jag är och inte den du vill att jag ska vara. Jag kan längre inte leva under den skugga du givit mig, vil komma ut, ut i livet och visa vem jag är, jag hoppas bara att en dag ger du mig chansen.



Kan du vara snäll och komma och visa mig vägen ut, hittar inte dörren till verkligheten, sitter fast här nere i mörkret.
Jag behöver din hjälp och ditt stöd för att klara mig, kan du hjälpa mig?




De har aldrig och kommer aldrig att vara enkelt att gå i dina skuggor!



De du ser i mina ögon är en stor besvikelse, Du förstår inte vad dina ord gör emot mig, känner mig sviken och utnyttjad!
Och de är att vara sviken av dig som gör ondast av allt! Förstår inte hur du kunnde göra något sånt emot mig! Skulle aldrig kunna göra de mot dig! Och jag känner på mig att de kommer hända igen.




Mitt på gatan jag står. Väntar här på dig, men du verkar inte dyka upp. Tåren rinner sakta ner för min kind, du svek mig ännu en gång, vad ska jag göra för att få dig att förstå? finns de något som gör att du någonsin kommer att förstå mig? Hur jag känner. De är bara du som kan svara på de. Hoppas du hittar svaret snart, kan inte stå här och vänta i evigheter!



RSS 2.0