=D

Äntligen en lärare som förstår mig, att jag inte är så bra på de teorin, utan att jag kan de praktiska.
Och att hon inte blir arg att jag missat massor utan stöttar mig och försöker hjälpa mig i stället, de känns så skönt att ha en lärare som stöttar en!
Feel good =D



I morgon ska jag och fii äta på cupido, ska bli super gott, sen kanske vi ska på bio, vet inte vad vi ska se men de bli kul att få umgås lite med fii, Hon är som en syster för mig.
Love my fii



Nej nu ska jag sova..så man orkar upp i morgon
Natti natt

Kanske inte världen bästa dag..Suck!

Dagen började väl ganska bra tycker jag, Hade en redovisning i morrse, va inte förberädd men tyckte de gick hyfsat i alla fall, sen har vi haft Ledarskapi dag ( en kurs i skolan ) då hade vi "årsmöte", Och jag hamnade i styrelsen av våran förening sitter som vice ordförande..(Få se hur de går..hahah..vet ju fan inte ens vad man gör i en styrelse förutom att dom har möten då och då), Sen hände de väl inte så mycket mer i skolan.

Men jag och Joanna drog oss in till stan och tog en fika, på Landings, dyrt men gott..Mums..;P
Sen bästemmde jag mig för att jag vill klippa mig och de va de sämsta beslutet jag tog idag för de blev FAN inte bra asså, ser fan ut som en tant..usch, sa till frisören att jag ville ha lite längre än till axlarna och så började hon med att plata håret och eftersom jag har "fluffigt" hår så blir de ju längre när man plattar de, men vet inte om hon inte viste de för nu när jag duschat så är de ta mig fan inte lite längre än axlarna utan håret slutar PRECIS vid axlarna, fyyy fan säger jag bara...Känns inte alls bra överhuvudtagetr asså..skulle jag kunna vrida tillbaka tiden skulle jag gjort de för länge sen! Aja nog tjatat om håret nu!

Fick ju faktiskt en dålig nyhet av magnus idag =(
Han berättade att jan inte kunde komma upp den 12/2 för att han har fått jobb..Är jätte glad för hans skull att han har fått sitt dröm jobb ( som fotograf.) ,men de hade ju varit lite kul om han hade kommit upp, vet inte om jag kan åka ner till honom under lovet, är ju inte så kul å sitta själv i en lägenhet hela dagarna..Suck, vill verkligen träffa honom!! De känns ju såå bra när man pratar med honom och han får mig på så bra humör även om jag är ledsen arg eller nåt!
Han är helt enklet guld värd i mina ögon!

Ja och i morgon är de skola igen jippi eller inte..suck, då har man naturkunskap men hans-erik, De blir väl bra, hoppas jag, bara vi inte ska ut och kolla på mera träd, De orkar jag inte! För de är SÅÅÅ tråkigt!
Stå och leta lavar på träd är inte riktigt mig grej kanske..haha.

Sen blir de väl förhoppnings viss att jag åker hem till Joanna =D
Så blir de kuligt..hehe..de är det alltid att leka men henne.
Har ioförsig många kuliga kompisar att leka med men jag brukar inte leka med Joanna så ofta, men så kom jag på att jag brukar ju inte leka med Hanna så ofta heller hehe. men jag har nog varit mer men Hanna på sista tiden än vad jag har varit med Joanna, aja skit samma, ska bli kuligt i alla fall!

Nej nu funderar jag på om jag skulle ta och gå och lägga mig kanske, som jag skulle ha gjort för en timme sen, brukar ha lite svårt att komma upp på morgonen..haha.. men de är bara för att jag vet vad som väntar SKOLAN..Booring!

Aja ha de bäst


En riktigt bra dag..

Idag har jag jobbat med Per och Elna. När jag kom dit fick jag förbereda ett kattsår för vi skulle sterelicera en honkatt, mendans jag sen gjorde i ordning katten så frågade Per mig om jag ville jobba med det, asså att vara typ veterinär assisten/ sköterska, Ja! sa jag såklart och då berättade han att han hade pratat runt lite med folk han kände inom yrket, men han sa att han ska kolla vart ställena ligger som är i behov att ha mer folk, så nu ska jag fixa C15 ( sprut licens ) så blir de ev. så att jag flyttar till stockholm eller sundsvall eftersommaren =D.
ska bli skönt att komma bort från uppsala!!

Aja men i alla fall sen så kom de in en hund som va halt och vi konstaterade att den stukat tassen *stakars liten*
Sen så gjorde vi lite ultraljud på två hundar, ena för att kolla om den va dräktig och den andra va en valp som hade kiss poblem. sen på eftermiddan åkte jag och Per ut på hästar, vi gav några vaccin och sen så kolla vi huden på en häst, kom inte fram till något idag så Per ska tillbaka och ta prover och skicka in.

Man kan snacka om att jag är glad idag, Känns så bra att veta att man kommer få jobba med de man älskar efter skolan..wihoo =D

Nej nu ska jag sova så jag orkat upp i morgon!
God natt och sussa gott<3

Jadu vad har man gjort idag då..hum

Hej igen!
Jadu vad har man gjort idag då..hum?
Inte mycket, varit på en promenad, och sen städat rummet, de är inte stort men de finns en massa saker, usch ja..hehe inte ska man klaga men de är svårt att låta bli..för de är ju så förbannans trååkigt. men de måste ju göras någon gång, så de fick bli idag...Längtar till i morgon då jag ska ut med Per och kolla lite hästar, ge lite vaccin å så. Hoppas på att de ska bli någe annat djurslag med, så man får lite variation, inte för att jag tror de men ändå, man kan ju alltid hoppas ;P
Ska bli kul att få åka me, de va så länge sen nu, och sen ska de bli kul att träffa Per och Elna igen, de va också länge sen, förr kunde man springa på dom vid ica men inte nu längre, undra vad dom håller hus..hum, kanske gömmer sig..hehe..vem vet hihi =D


Nej ska snart ringa Magnus och prata lite, se om han har någe roligt att berätta, brukar hända en massa saker i hans vardag. Plus att de är sååå roligt att prata med honom, han säger alltid dom rätta sakerna som får en på så bra humör, men blir ju i oförsig glad bara att jag ser att de är han som ringer =D tsss.
Nej ska nog gå och göra mig klar så jag kan hoppa i säng när jag pratat med honom!

God natt å sussa gott

Love for life


En bra dag!

När jag gick upp i morse så kände jag på mig att de skulle vara en bra dag, Första som hände idag va att Mamma ringde och prata lite, och sa att hon ÄNTLIGEN va på väg hem.
Sen har jag pratat men Magnus, skönt att höra att han lever..hihi..
Sen tittade jag ut genom fönstret å såg att de va skinande sol och klarblå himmel...sååå underbart.
Skulle vara skön att ta en promenad i de fina vår vädret, ut i den friska luften.
Nej nu ska jag nog ta en lite promis ja..
Ha de så bra


Hade bebis sjukan idag..snyft

Skulle vilja ha en liten bebis nu..men skulle inte funka jag vet..men i alla fall så har jag suttit å drömt mig bort idag..sen så va jag tvungen å kolla på lite bebis bilder..hitta en massa myssiga bilder!
Sen så älskar jag bilder med bebis händer och fötter..vet inte varför tycker de är såå finnt bara.



 

      

                          

    




Skriv gärna vad ni tycker om bilderna!
Puss kram


Hitta lite dikter!

A heart is not to play with,
a heart is not a toy.
But if you want to break it, give it to a boy.



 

Jag har glömt bort vad kärlek är,
hur det känns att tycka om,
jag minns sorgen när du gick,
men inte glädjen när du kom.



 

Leende ögon, gråtande själ.
Du bär en mask, vad har du för skäl?
Jag älskar dig för den du är, inte för masken du bär.


 

Älska mig för den jag är och inte för den jag borde vara,
För jag är den jag är och det kommer jag alltid vara!



 

 Love is painful, that´s true!
But not to love is painful to!
But still there is a greater pain
- to love and not be loved again



 


Min dag!

Idag har jag inte gjort så mycket..har haft skit tråkigt, tv har typ inte funkat pga att de har blåst så mycket..så jag har väl suttit vid datan nästan hela dagen och kolla runt lite, men hitta typ inge roligt, hitta några fina bilder..sen har jag ju suttit lite i telefon med min morbror, de är ganska kul å prata med honom, i alla fall när han är på bra humör..hehe..och nu sitter jag å tittar på let´s dance..de är lite kul tycker jag..hihi.
Ja vad ska man mer berätta då? hum.. ja du jag vet inte.
Eller jo i morgon blir jag ensam hemma =( Pappa och syster min ska in å Bowla..kan inte åka med eftersom jag är sjuk..och mamma är i sälen. Hon har kul i alla fall..tur att någon har de. ;P
Så de blir väl att kanske försöka plugga lite i morgon om jag ska hinna i kapp i skolan, har varit sjuk väldigt mycket nu på senare tiden..fattar inte..får fan snart åka in och göra en koll, så att de inte är någe alvarligt..inte för att jag tror de men ändå..skulle kännas bättre att veta.

Nej nu börjar Let´s dance igen så ska titta på de.
Men ni får ha de så bra!

Love Jennifer


Sjuk =(

Usch nu är jag sjuk..orkar fan inte göra mycket asså..feber tar ju så mycket på krafterna, ligger i soffan hela dagarna och degar..inge kul..men jag blir i alla fall på bättre humör när Magnus hör av sig <3
Ska väl försöka plugga lite sen..få se hur långt jag kommer..inge kul alls =(
Skulle behöva bli klar med både Projekt arbetet och vadimecum..
Missar så mycket i skolan nu när jag är sjuk..kommer fan aldrig klara av att jobba ikapp allt..inte som de känns nu i alla fall..aja skit samma orka bry sig om de nu egentligen..ää nej..nej nu ska jag fortsätta titta på tv och sova lite..hehe!
ha de bra

Usch!

Usch..har ett så tråkigt liv..vet att man brukar säga att de är inte roligare än vad man gör de till..men ändå, vad fan ska man hitta på om dagarna då, de är ju inte så att jag känner en massa människor här, dom enda jag känner de är Per och Ellna!
Och de är tack vara praktiken jag hade där! =D
Men i alla fall..vad ska man hitta på efter skolan? Några förslag? ska hels inte kosta så mycket pengar!
aja ha de bäst..ska kolla lite tv nu..haha..boring!!


Jällas lärare..Mm vad säger man?

De går inte att säga så mycket men ändå en massa..dom kan fan inte hålla reda på något..de är alltid vi elever..som idag när vi fick veta vilka djurhus helger vi har..vi fick se en lapp där stod de vecka namn och sådär..och den hade tydligen sutti uppe på anslags tavlan i koridoren och vem fan tittar där om man inte ska köpa den där ödlan eller vad de nu är för jävla djur som är utannonserad där..trött på att dom inte kan informera oss..hur mycker man än säger att dom behöver bättra sig på de så gör dom inte de..förstår inte vad de är som är så svårt att kopiera upp ex till alla och lägga i klass facken..de är inte så svårt..de är ju för fan så dom säger till oss att vi ska göra om vi vill ha tag på dom..då ska minsan allt in i lärarnas fack..usch sjukt trött på dom nu..och deras jävla onödiga kommentarer till allt å alla!
Dom kan väl ändå försöka pusch en lite och inte bara trycka ner en till botten..där man redan ligger å trycker..!
tycker de är skit dålig stil av vissa lärare när dom gör så!!

Hatar allt just nu!!

Fattar inte varför allt ska vara så JÄVLA jobbigt just nu..känns som om att de man gör inte räker till..och de gör de ioförsig inte heller men men vad fan ska man göra då?
livet är inte så enkelt som man vill att de ska vara..man kan inte göra som man vill..skulle vara skönt att bara försvinna men de kan man ju TYVÄRR inte heller gör..man kan inte såra folk i sin omgivning bara för att man skälv inte orkar..man får helt enkel bita i hop och se glad ut...då kan man ju nästan säga att de är tur att folk inte vet vad man går om kring å tänker på dagarna eller hur man mår innombords, de är ganska skönt att de inte är någon som ser in i en..utan bara ser sen glada väl mående personen utåt..dom skulle egetligen bara veta hur de är att leva mitt liv..skulle någon pröva på en vecka eller två skulle dom fatta vad jag menar..de går inte att förklara vad man känner..!
Aja jag hoppas ni som läser detta har en lite ljusare syn på livet..!
pöss Hej!

Men Åå!

varför ska allt vara så kronligt för?..varför ska de vara så mycket som ska vara klart samtidigt för fattar inte varför?!
Ibland får man lust att bara inte gå till skolan längre..fattar inte varför de mesta ska vara klart vekca 7 för..och nur är de prov vecka 4, 5 och 9 plus att jag måste göra två extra prov innan vecka 9 för att jag inte har gjort dom äm..men hur fan ska jag hinna med allt innan skolan slutar?
De är inte långt kvar nu!!! ska bli skönt å sluta..och aldrig åka tillbaka igen!
Så 5 Juni då är de fest..och inte en liten heller hahaha!
trött på alla Jällas lärare..dom är som dom är..tyckler dom borde prata lite mer med varandra..de är bara lärarna inom samma lag som pratar med varandra! undra varför?! tex. jag har aldrig sett en skog lärare prata med en häst lärare..man börjar ju faktiskt undra om de är någon jävla slagstävlig mellan alla lagen..inte för att jag tror de men men i alla fall.
nej nu ska jag fortsätta plugga!
Ha de bra!




image30
Detta är då lärarnas byggnad!!

image31

Och detta är entrén för eleverna!

Varför?

Fattar inte varför de är så jävla svårt att förstå människor och då menar jag dom i min kära lilla familj, dom går mig på nerverna hela tiden..alltid något som man stör sig på..kan lika gärna vara jag som bara lägger märka till alla små saker och gör dom större men jag orkar fan snart inte mer..vill bara här ifrån..någon som vill fly i väg ett tag med mig kanske?!..skulle ju inte vara helt fel kanske..aja men vad fan ska man göra för att palla med dom?
Å sen att komma tillbaka till skolan gjorde ju saken inte bättre..visst jag tycker att de är kul å träffa mina kompisar..men de finns en i vårt lilla "gäng" som får mig på nerverna..vet att hon ljuger en rätt upp i ansiktet hela tiden!..fattar inte va de tagit åt henne..tror de är hennes kille som har gjort så hon har blivit så...och han är ju som han är också!..han har förstört henne totalt..visst jag tyckte om honom i början men sen så förendrades han så fort man läre känna honom bättre..man kan inte säga något till honom utan att de går ut till halva skolan..blir såååå jävla trött på sådana människor..men vad gör man?..man kan ju inte bara göra sig av med dom..men de skulle vara JÄVLIGT skönt ibland!

usch å fy för allt!!!!

Vad säger man?

Fattar inte varför lärarna har så svårt att prata med varandra..de är som om vi elever pratar åt dom..Suck..Plus att lärarna på skolan tycker att man ska bara plugga deras ämne för de är ju självklart de viktigaste ämnet...Åå de gör mig så sur att dom inte kan fatta att man inte bara har ett ämne..sen så måste vi elever hålla reda på allt själva, å då menar jag allt, och sen ta reda på allt, de är inte så att lärarna kan säga till att detta har du missat för att du varit borta, och kommer inte kompisarna ihåg så får man typ skylla sig själv, men sen när de är nära lov eller nåt liknade då kommer fan ta mig allt på en å samma jälva gång..Ååå så sur jag blir..är så trött på denna skola, fattar inte vad de är som är så svårt...Åå...aja men men de är jävligt skönt att de är slut snart.!


RSS 2.0