Ensam hemma.

Jag har nu kommit fram till att de är nog faktiskt ganska skönt att vara ensam hemma, men ändå så är de tråkigt  på ett sett, man har ju ingen att prata med, och man kan ju inte precis sitta och ringa hela dagarna.
Folk jobbar, medans en annan söker jobb dagligen, fan är trött på att inte hitta något, antingen måste man vara runt 25 eller så ska man ha körkort och jag är defenitivt inte 25 och har inte körtkort. Så de suger lite om man säger så.

Sen så om man hittar något så får någon annan den platsen, men jag sitter och håller tummarna för att man ska hitta något snart, asså de är ju så att man kan ju fan inte göra något om man bara sitter hemma. Allt kostar ju pengar, men men de löser sig. Sara snacka om att bjuda mig på krogen (IGEN) i helgen, de kan ju bli lite kul.

Sen så kanske man får besök i veckan av en kompis, och de skulle vara ganska kul, har inte träffat honom på länge, och då hinner man ju prata om vad som hänt undertiden man inte hört av varandra. Aja man får väl se om han kommer eller om han måste jobba, de visar sig.

Nu sitter man här framför datan och funderar på vad man ska göra, sen tittar man på klockan och ser att klockar redan är 17:40 suck .Hemskt vad tiden går fort ibland.

sen så är disney chanel på så klart hehe, man kan ju inte vara utan teknat en hel dag ;P hehe jodå, men ibland kommer de faktiskt några bra program, jag kan ju då erkänna att jag fortfarande är den disney nörd =) LOVE IT =)

Sen vet jag fan inte vad jag ska laga för mat idag, fast jag är inte hungrig, har inte ätit på hela dagen, inge kul att laga mat till sig själv ju..ingen som vill komma över på middag? hehe.

Ska väl kolla om de är några roliga inne på msn nu, är de inte de, så tar jag nog ett varmt långt skum bad.

Byebye

Tänkt...

Suttit och tänkt underdagen vad de är som gör att livet är värt att leva, Ibland är de ju så att man inte ser allt som är positivt med livet, och vad de är som göra att de är värt att leva, man kanske inte alltid ser ljuset. Men ändå är de något som gör att man tar sig förbi dagarna som går, och de är väl ändå ganska skönt att de finns nåt som gör att man klarar vissa dagar bättre än andra.

Men jag har kommit fram till att de är min familj och mina vänner som gör attmitt liv är värt att fortsätta leva, Skulle ALDRIG klara mig utan dom, Bara av att prata med någon på telefon gör att man känner sig behövd. Och jag tror att jag behöver känna mig behövd, varför vet jag inte.

Sen så familjen behöver jag för stödet jag får av dom, vet inte vadjag skulle ta mig till utan dom. Hjälp mig genom alla år i skolan, stöttar mig i vårt och torrt. Man klarar sig inte länge utan dom i alla fall. suck..

Livet har både mörka och ljusa sidor, men de är v'äl de man får leva men, för i slutet på den mörka tunen så ser man ljuset, och då brukar de mesta inte allt men de mesta lösa sig. Man får helt enkelt ta en dag itaget och se de positivt, men än så kan man nog inte göra.



Sitter nu och lyssnar på musik som tilltalar mitt hjärta, verför vet jag inte egentligen men de gör de i alla fall, de känns som att jag vart med om de dom sjunger om, men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Men de känns både bra och jobbigt på en och samma gång. Känner mig ganska tom, är inte glad, lycklig,arg,ledsen eller nåt de går inte att beskriva...Is anybody home? is someone here? sorry can´t say, cuz i don´t know!

Nej nu ska jag lägga mig och glo film, ha de
Puss

vad har jag...

Vad har jag gjort dom senaste dagarna? Hum..Jag har städat huste klinist rent inte en dam tuss kvar, eller jo kanske någonstan, man hallå de är ändå kors i taket över att jag ens började städa efter en vecka, anars brukar de bli någon dag innan familjen kommer hem, men jag fick ett ryck och sen gick de inte att sluta, men nu är de skönt att ha de gjort i alla fall, Sen så har jag varit hos tandläkaren idag, wii de va ju kul, eller inte! suck, inte roligt att palra sig dit, någon som tycker de är kul med tandläkare? hum.. tror inte de va, hehe!

Sen har jag väl bara suttit vid tv och datan hela dagarna, jo juste jag har besöl förra veckan av sofie under tisdagen och hanna och zixten under onsdagen, de va kul att ha lite rörelse runt om krig, fast jag tycker lite synd om hanna när hon va här. för jag hade så grymt ont i huvudet, så jag sa väl kanske inte allt för mycket, men haf tyckte de va kul att hon kom i alla fall.

Sen igår så va Johan här, de va kul å träffa honom, han va ganska blyg, men de va sött =D men lär ju inte träffa honom igen, inte efter de han sa idag i alla fall, suck.

Nej de finns många trevliga killar, men många vill också bara ha sex, fattar fan inte varför allt ska kretsa runt de, aja men de är väl då de är.

I morgon ska jag väl kanske ta och ringa Per och Elna och kolla hur de är med dom, och om dom hade en bra skön semester. och kolla om man kan få jobba lite kanske, skulle vara skit kul om man fick de, VERKLIGEN ÄLSKAR ATT JOBBA MED DOM FUCKING LOVLEY hehe =D

nej man kanske ska se en film till nu. hum.. ja de får någ bli så

natti natt på er alla

Fotat en hel del

Hej på er alla, idag har jag typ endast fottat mig själv, har haft så inte i helvete tråkigt. suck.
eftersom jag sitter på min ända och söker jobb hela dagarna, och inte får man någe svar heller, men ska ringa i morogn och fråga om jag fick fel mail adress, hoppas på de, eller att dom bara inte har haft tid till att kolla och höra av sig.
Sen har jag pratat med Jimmy :D hehe alltid lika roligt och trevligt att prata med den filuren. heheh.

Här kommer X-antal bilder på mig, Mohahaha





























Ja nu va de inte så mycket mer bilder jag tog, haha. suck



I Morgon kommer sötnosen Mozart =D ska fan bli super kul, älskar den lilla filuren <3



puss på lilla Mozart <3

Fotta en..

Hej, har om natten så skulle jag ut och kolla om de fanns någe roligt att fotta.
och då såg jag en padda som hoppa över vägen, hehe så jag fottade den.
lägger upp lite bilder så får ni säga vad ni tycker om dom.






Nu sitter jag här..

Hej allihop nu sitter jag här i soffan, och har precis tittat på sommarkrysset, känner mig som en jävla penisonär.
Satt till och med och gjorde själva sommatkrysset, i alla fall de sista och de blev spindel men inte vann jag nått heller, de gör jag aldrig, men jag är rätt glad ändå. hehe

Undra vad jag ska hitta på i morgon...suck, it sucks to be home alone! Dom ända jag känner här är veterinären eftersomjag jobbar där ibland ( sällan ) men de är kul faktiskt. Saknar de ibland ( ofta faktiskt ). men men nog pratat om de.

Nu sitter jag mest och och slöar framför tv. super tråkigt!!!!! finns inget att göra..suck suck suck suck!!!

Har ni några förslag på vad man kan hitta på?
skriv gärna dom tilll lilla olykliga mig.

Ha de så bra så hörs vi!

Hum..

Ja i helgen kommer de inte hända mycket, eller kanske, Sara bjöd hem mig till henne, men vet inte om jag ska dit, eller om jag försöker få henne att komma hit. få se hur de blir. Sen så åker mamma, pappa och syster på semester, så jag kommer sitta här hemma hela dagarna och söka jobb. suckm fan inge kul längre att bara sitta hemma.

Just nu sitter jag och tittar på film på 3:an, den heter Dödligt vapen 3, ganska bra faktiskt, kanske borde se 1:an och 2:an med, hehe...Nej nu ska jag försätta titta men ha de..

Hello..

Hej jag har inte haft så mycket för mkig nu på sista tiden, mest varit att man suttit och sökt en massa jobb.
Eller jo jhag har ju varit på två arbetsinterjuver och fick jobb på ett, men ska ringa på ett annat idag för de jag har nu, som jag visserligen inte har börjat med är telefon försäljare, och de vill jag egentligen inte ha, men man får taver de man fårer.
Men nu idag ska jag ringa på ett jobb på ett ålderdomms hem i uppsala, där sara jobbar. skulle va kul att få jobba på samma ställe som henne för då kan vi umgås lite mera än vad vi gör idag.

Sen så ska jag tvätta, städa och plocka lite idag eftersom mamma och dom åker på semester på lördag. Då får man de lugnt och skönt ett tag hemma i alla fall, hehe. nej nu ska jag nog sätta fart så jag har tid och prata med sötmöken i kväll, när han ringer..Hum...Längtar =).

De roliga är att vi alltid har nått att prata om, här om dagan satt vi i telefon i 5 timmar, hels sjukt. men kul va de, hehe

Nej nu ¨måste jag verkligen gå så jag får någont gjort, hehe
Ha de så bra pussilipuss






Bara för att jag är såå bäst, haha eller inte...tssss

Helgen..

I helgen va jag på Gräsö med carro, de va hel mysigt faktiskt, va ut och åkte lite båt satt och mata fiskarna vid bryggan, fiska, bara hade en hel mysig helg, de ska vi göra om tycker jag...eller det tyckte vi båda, men då ska ta mig fan alla brudar med ut....NU ska jag fortsätta med FREDRIK!!!! =D=D=D=D=D

Bättre sent än aldrig..hehe

Nu har jag ännu en gång varit dålig på att uppdatera, men de har faktiskt inte hänt allt för mycket.

I söndags så gjorde jag inte så mycket, de va mest att sitta hemma och ta de lugnt, ganska tråkigt men ändå de får ju gå liksom. Sen under måndagen så satt jag och letade jobb hela dagen, och ringde på och och maila ett annat, på de jag ringde så sa dom att jag skulle komma på interjuv tisdag klockan 14:00, så de va de jag gjorde i tisdag plus att jag träffade carro, och vi tog en fika som bestämmde vi att jag skulle med till hennes brors lägenhet och bara ta de lugnt, eftersom hon skulle jobba idag, men de va visserligen började hon inte förens klockan 11 men ändå, man får ta de lugnt så man pallar. Men i alla fall under måndagen som sagt mailade jag ett jobb med och dom ringde upp mig ungefär 2½ timme senare och sa att jag skulle komma på en interjuv på måndag klockan 14:00 så om jag inte får de jobbet jag redan varit på intejuv så ska jag gå på denna med, annars om jag får de första får jag ringa och säga att jag redan fått jobb och att jag tyvärr inte kan komma på denna intejuv, men kommer gärna när jag inte jobbar här längre eller nått, eftersom de första bara är på 3 månader, men man får ju hoppas att man får vara kvar så länge som möjligt. I alla fall tills man hittar ett jobb man verkligen vill ha. Men dom på de första jobbet va hur trevliga som helst, och de va ett familje företag. Och dom hade ett X-antal hundar tror de va runt 5 stycken eller nåt. söta små grisar, hehe.

Så nu sitter man spänd inför morgon dagen och väntar på att dom ska ringa och ge besked, Hoppas att de går vägen, vill ha de jobbet, vill nog egentligen inte ha de andra jobbet, de är ett försäljnings företag, där man sitter och ringer runt till folk hela dagaran och erbjuder en massa erbjudanden, Men e funkar faktiskt de med!

Nu ska jag se på något mamma och dom spelade in i fredags när jag inte va hemma....

See ya

RSS 2.0