Uppdatering

Ja vart ska man börja?? Vet egentligen inte vad som hänt sedan jag skrev sist, antingen för lite eller för mycket..Hehe..tror mer på att de hänt förlite.

De är väl inte så överdrivet mycket som hänt sedan september..Men kan väl samman fatta lite i alla fall..

Jag jobbade fram till den 26 September , Sen så va de ingen mer där att hämta. Lång historia..och delvis svår att samman fatta i en text så folk förstår..

Men i alla fall, de hände inte så mycket mer egentligen där, jag skrev in mig på AF och kolla lite jobb. Prata så klart en massa med killen med, och diskutionerna om att flytta ihop vart mer och mer..

Tills slut så sa vi så att jag flyttar ner efter vi vart i stugan ( Den ligger uppe i Dalarna - särna - )

Så vi bokade in att Magnus, Gertrud och sven skulle komma upp den 11 oktober. Vilken dom gjorde.. Dom kom vid halv tio snåret och vi fika och tog en kopp kaffe, eller snarare två :P

Sen runt tolv tiden så åkte vi upp mot stugan.

Vi kom fram run 18:00 på kvällen. Det vart riktigt mörkt när vi kom fram, och de roligaste av allt är att där deras stuga ligger heter mörkret hehe.

Nej men de va hur mysigt som helst där, Ingen el eller rinande vatten, så de va att hämta med hink ur brunen och ha oljelampor tända, Dom har gasspis så de va inte de krongligaste att laga mat i alla fall, vilket va skönt.

Vi va uppe på idre och titta ut över utsikten gick runt vid ute poolerna och titta och fotograferade lite, Sen åkte vi även höst upp där kom inte ihåg vad de heter om inte de också heter idre, Jaja vi va i alla fall ovan för trä topparna..

Sen så har jag även gått runt njypsjöfallet tror jag de heter ska låta de va osagt, men vi gick i alla fall runt sverigen högsta vatten fall. Hur jobbigt som helst, men värt vart ända steg, Hur fint och härligt som helst, Måste göras om under sommar tid!

Nej men va tog de, hum.. Runt tre timmar tror jag de tog att gå runt. Och när de gick uppför gick de verkligen UPP hehe, sen så när vi va där upp..helt otroligt vackert när man ställer sig och tittar ut över utsikten. Helt fantasktikt, Ni som älskar naturen, de är nästan ett måsta att åka dit upp och gå runt !!

Sen så spela vi en massa massa yatzy hur kul som helst :P

Sen när vi skulle hem, åkte jag till mitt Nya hem i Malmö, Spännande ...

Så när vi kom hem va de bara att slappa då vi kom hem vid 21:00 på kvällen..Men på lördagen va de bara upp och städa, och börja rensa i de vi skulle ha kvar och de som skulle kastas..och de tog ju inte bara 1 dag hehe, Men vi fick i ordning de till slut i alla fall.

Sen fick vi även Gertrud och svens vita bokhylla, så vi gjorde oss av med den gamla, och total moblera om vardagsrummet, så nu är de helt omvänt, men jätta bra tycker vi i alla fall..

Sen rensa vi även i kläkammaren, oj oj oj de va mycket där som inte skulle vart där :P hehehe men nu är den med i ordning gjord.

Sen va vi på ikea och köpte nytt lagom stor skrvbord så vi kunde sätta in "privata" datan i sovrummet. Vilken va jätte skönt så kan man sköta alla viktiga papper därifrån så slipper allt ligga framme.

Och nu så har man också börjat på nåt sånt här coaching program där jag fått en coach vilket jag tycker är jätte bra, då får man den hjälpen man behöver, och kan ställa alla dessa dumma frågor, som knappt AF kan svara på..Så jag ser fram emot att se hur de går med de..

Så nu har de egentligen inte hänt så mycket mer..

Eller jo, Mamma, Pappa och Angelica va här nere och hälsa på, vilket va behövligt, Men de va hur mys som helst att ha dom hemma hos MIG och Magnus, känns nästan inte än dom att jag bor här, utan att jag bara ska vara här en längre tid, men icke sa nicke, nu är det på riktigt..wiiii

Hehe, nej men som sagt de va riktigt skönt att få träffa dom. Dom kom tisdag kväll och åkte torsdag morgon..

Sen har vi ju vunnit SM-Guld, MFF pojkarna dom är duktiga dom.

Ska jag vara helt ärligt så tycker jag faktiskt att de är ganska kul med fotboll..Aldrig tyckt de förr, men de beror nog mycket på Magnus för man ser på honom hur mycket de betyder för honom, men sen kan man ju till lägga att de finns andra i hans familj som är värre :P hihi


---------

Just nu sitter jag här i sovrummet och försöker fördriva lite tid medans dom spelar där ute.. Magnus , Petra , Magnus , Fredrik och Mathias sitter och spelar rollspel..och jag vill nog inte ens tänka på hur länga jag suttit här inne och degat..Kan ju inte gå och lägga mig heller förens dom börjar rulla hemåt, då jag inte sover om de är folk som ska gå hem..Vet inte men de är bara en princip sak .. Jaja blir väl förhoppningsvis inte så många timmar till..

För då lär jag somna ganska så fort, och sen vill man ju inte vakna dö tidigt när de är folk som sover där ute. då kan man ju inte göra nåt heller ju..Jaja nu ska jag inte vara sån, men som jag har sagt innan ska jag väl försöka uppdatera oftare..

Ha de så bra så länge

Kram Jennifer


RSS 2.0